fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Profesori, parinti, elevi – sunteti asteptati la Targul Educational Bucuresti

targul-educational-bucuresti-la-world-trade-center-i90174În perioada 24 – 26 octombrie 2013, la World Trade Center Bucureşti se desfăşoară Târgul Educaţional Bucureşti.
Ca în fiecare an, principalul punct de atracţie este reprezentat de sistemele IT pentru educaţie, acestea prefigurând în fapt scoala viitorului.

Vezi aici manuale, auxiliare si rechizite scolare la cele mai mici preturi!

Table interactive inteligente, softuri ce înlocuiesc manualele, lecţii în format electronic sunt principalele produse pe care firmele expozante le promovează în cadrul expoziţiei. În ultimii ani, tot mai multe unităţi de învăţământ publice şi private încep să implementeze astfel de sisteme, acestea trecând deja de la nivelul de moft la necesitate.

În viitorul apropiat, mijloacele IT vor domina sălile de clasă, acest fapt fiind reflectat în cadrul expoziţiei de noile produse ce vor fi lansate. Sistemele clasice de predare nu au fost însă uitate, companiile având în continuare oferte şi pentru table, mulaje, mobilier şcolar, hărţi şi aparatură de laborator.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Festival International de Literatura si Traducere, la Iasi

Next Article

"Lunetistul", de Marin Malaicu-Hondrari (Editura Polirom)

Related Posts

Total
0
Share