fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Proiecția documentarului HAPPY Movie | eveniment susținut de Institutul pentru Fericire

HAPPY Movie30 mai 2016, orele 19.00, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

Bilet: 15 ron – bani distribuiți către Institutul pentru Fericire pentru campania de autosusținere a proiectelor pe care le dezvoltă în beneficiul publicului din România

FB: https://www.facebook.com/events/1587597108236702/

Despre HAPPY Movie

HAPPY este documentarul de la care a început totul. Pe 11 februarie 2012 a avut loc lansarea sa internațională, iar în Romania difuzarea a fost organizată de echipa ce la puțin timp după a înființat Asociația “Inițiativa pentru Fericire”. Se așteptau atunci să vina maxim 30 de oameni, adunați dintre prieteni și familie. Au venit, în schimb 200.

De atunci, HAPPY a făcut înconjurul lumii, a fost urmărit de sute de mii de oameni, a câștigat premii la festivaluri din Europa și Statele Unite, a fost folosit ca material educativ în numeroase contexte la nivel mondial și a devenit cel mai descărcat documentar pe iTunes.

HAPPY îmbină informații relevante din psihologie pozitivă și neuroștiință cu povești de viață impresionante de pe mai multe continente, de la mlaștinile din Louisiana, la deșertul Namibia, la plajele din Brazilia și până la Buthan și sătucele din Okinawa.

Te invităm să urmărești trailerul documentarului și să ni te alături la Journey Pub luni, 30 mai, de la ora 19.00:

Informații logistice

Difuzarea va avea loc la Journey Pub, iar deschiderea evenimentului va avea loc la ora 19:00.

Participarea presupune o donație sugerată de 15 de lei, dar oricine este binevenit să participe, indiferent de suma cu care poate contribui.

Întrucât numărul de locuri este limitat, particiarea se face pe bază de înscriere cu un click aici: http://www.ipf.ro/evenimente/happy-movie-journey-pub.

Te așteptăm cu drag!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
haicusori

Povești de blog: HAICUSORI | Maroc – un alt univers

Next Article
Editura Trei

Noutățile Grupului Editorial Trei la Bookfest 2016

Related Posts

Total
0
Share