fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

PSIHOatelier interactiv: Despre încredere în sine și curaj

afis-PSIHO---ONLINE-01Marți, 14 iulie 2015, orele 19.30.
Vezi aici evenimentul creat pe Facebook.

“Iubesc oamenii. Asta mă mână în viață. Și pentru ei am ales să mă iubesc, ca mai apoi să le pot fi de ajutor. Sunt actriță și formator, dar înainte de orice meserie, principala mea ocupație este lucrul cu mine. Te invit, deci, într-o călătorie de o oră și jumătate în cea mai minunată țară – descoperirea de sine – unde vom discuta, într-o manieră interactivă despre acceptare, iubire de sine, încredere, vindecarea rănilor și curaj. Te aștept să evoluam împreună!” Alice Nicolae, actriță și fomator.

Acest atelier este planificat pentru o oră și jumătate de exerciții practice și interactivitate cu coordonatorul, urmat de sesiune de întrebări-răspunsuri și comentarii lămuritoare.

Alice Nicolae este motorul și inspirația multor evenimente caritabile care au loc în București. Se dedică celor care au nevoie de cunoștințele și puterea sa de muncă, de zâmbetul și de speranța ei. Este mâna organizatorică discretă din spatele multor evenimente culturale care sunt dedicate strângerii de fonduri pentru cazuri sociale, pentru oameni care au nevoie reală de o mână de ajutor sau de o comunitate care să susțină o cauză cu greutate. Munca ei este o asigurare a valorilor morale și a încrederii că lumea se poate transforma în bine!

Alice sustine cursuri de public speaking pentru companii dar și ateliere de stăpânire a prezenței în fața publicului pentru diferite categorii de clienți.

Este absolventă a UNATC, a Facultății de teatru și film la secția Actorie și absolventă de Master a aceleiași universități, la clasa profesorului Gelu Colceag. A urmat studii de comunicare în diplomație și a participat la o serie relevantă de workshopuri internaționale dedicate formării și dezvoltării unei atitudini puternice în domenii de activitate care includ prezența în public.

Participare: este sugerată o donație de 20 RON care, în totalitate, revin coordonatorului de atelier.
Parteneri media: Corporate Mindgames, B24Fun, Metropotam.ro, Societatesicultura.ro, Ed4Lead, Filme-Carti.ro, Bookuria.info, Romania Pozitiva

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

TRIP TALK #7 – Singura in Valea Mortii. 3 luni in SUA

Next Article

Exclusiv: "Jurnal de gravida", de Carmen Bruma - cu autograf, reducere si transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share