fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

PSIHOatelier: IUBIREA DE SINE, cu psih. clinician Ligia Moise

afis-IUBIRE-DE-SINE---online-01

Ca să mă pot iubi trebuie să înțeleg “obiectul iubirii”. Trebuie să știu cine sunt, de unde vin, care sunt elementele care mă definesc pentru ca astfel să am o imagine cât mai detaliată și clara despre mine. Este ca și cum m-aș apuca de un puzzle și fiecare amintire – bună sau mai puțin bună -, fiecare om întâlnit, fiecare întâmplare de care devin conștient mă vor ajuta să îmi formez o hartă mentală a ceea ce sunt. Și așa, ușor, ușor voi ști de unde am plecat și voi afla unde vreau să ajung bucurându-mă de călătorie. Haideți să începem călătoria cu un prim pas luni, 5.09. 2015, la Journey Pub.

Evenimentul va avea loc luni, 5 octombrie 2015, Journey Pub (str. George Enescu nr. 25), in Sala Sky Dome, incepand cu orele 19.00.
Participare: 20 ron
Eveniment creat pe Facebook

Ligia Moise, psiholog clinician

Cu o pregătire mixtă, medical și umanistă, Ligia Moise este psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor. Este trainer acreditat de CNFPA și deține un titlu de Master în Psihoterapii Cognitiv Comportamentale. În prezent, pe lângă activitatea psihoterapeutică, se dedică și cauzelor umanitare ca psiholog voluntar în programul pentru asistarea femeilor victime ale violenței domestic, program desfășurat de Asociația Anais.

* Pariciparea la atelier se face pe bază de donație sugerată: 20 ron. Fondurile reprezintă susținerea participantilor pentru efortul psihoterapeutului și pentru acomodarea în sală. 

Durata atelierului interactiv: aproximativ 2 ore

  • Locație: Journey Pub, sala Sky Dome (sala cu norișori)
  • Locuri: în limita a 90 de participanți
  • Rezervări: 0752 285 286
  • Contact organizare: Andreea Tincea, PR evenimente culturale 0747817938

PARTENERI MEDIA: Emotional Spa, Metropotam.ro, B24Fun, Zilesinopti, Bookuria.info, OrasulMeu.ro, Romania Pozitiva, Filme-carti.ro

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Deadline, 6 octombrie :) la Pop-up Stories Club

Next Article

Profita si tu de reducerea de 35% la Colectia Profit

Related Posts

Total
0
Share