fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Radu Paraschivescu ne citeste din “Maimuta carpatina”

Marti, 10 decembrie, la libraria Humanitas de la Cismigiu, in cadrul evenimentului “Daca e marti, scriitorii iti citesc!”, vei putea auzi fragmente din bestsellerul “Maimuta  carpatina” in lectura autorului, Radu Paraschivescu.

Cartea o poti cumpara si online, cu reducere, de aici.

“Maimuţa carpatină” este bestseller Gaudeamus 2013

După douăzeci şi patru de ani de viaţă liberă, România e tot în tranziţie. Ea îşi aminteşte de unde a plecat, dar nu mai ştie exact – dacă o fi ştiut vreodată – unde îşi propune să ajungă. Mereu pe drum, eternă şi fascinantă pentru unii, pur şi simplu surprinzătoare pentru alţii, România de azi e un spaţiu în care se amestecă toate culorile, sunetele şi aromele. Dincolo de verdicte şi generalizări, dincolo de exasperări de-o zi şi bucurii de-o oră, un lucru e sigur: trăim într-un spaţiu unde plictiseala nu e doar interzisă, ci şi imposibilă. Prin comparaţie cu România de-acum douăzeci de ani, cea de azi e veselă şi, vorba cântecului, „cu bujori în obrăjori“. Prin raportare la ideal, avem, fireşte, motive de încruntare.

radu_paraschivescu_lecturi

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Omul. Curiozitati. Activitati pentru copii. Puzzle-uri, jocuri, labirinturi (Editura Litera)

Next Article

20% reducere: LEGO Star Wars, Sith Fury-class Interceptor

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share