fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Recenzie: 21 de secrete ale antreprenorilor de succes, de Brian Tracy

21 de secrete ale antreprenorilor de succes

Sigur, de-a lungul timpului, v-au trecut prin mâini o sumedenie de cărți motivaționale și poate v-ați spus în gând că ideile prezentate sunt utopice, nu pot fi puse în practică. Nu este și cazul cărții 21 de secrete ale antreprenorilor de succes, de Brian Tracy, despre care vă vorbesc astăzi.

Tracy este orator profesionist, trainer și consultant în domeniile lidership, vânzări, creativitate și psihologia succesului, autor a 70 de cărți, conduce compania Brian Tracy International.

Brian Tracy (n.1944) pare că știe destul de bine cum este să ai o motivație puternică, din moment ce este cel mai bun exemplu din rândul celor care s-au îmbogățit prin forțe proprii. Cu o viață grea la început, provenind dintr-o familie strâmtorată financiar, Tracy este nevoit să renunțe la liceu și să lucreze mulți ani ca muncitor necalificat. În jurul vârstei de 25 de ani destinul lui ia o cu totul altă întorsătură, devine agent de vânzări și încet începe ascensiunea în afaceri.

Rezultatul a 15 ani de experiență, cercetare și predare pe tema milionarilor îmbogățiți prin forțe proprii, cartea prezintă idei și strategii ce au fost testate și care sunt ușor de aplicat.Tracy își amintește că doar visa să devină milionar: “Din păcate, la 30 de ani eram la fel de sărac ca la 20. Apoi am făcut un lucru care mi-a schimbat viața. Am început să mă întreb de ce unii oameni au mai mult succes decât alții, cum e posibil să pornească de la nimic și să ajungă, în cele din urmă, milionari. Asta m-a determinat să caut răspunsuri, fapt care a dus, într-un final, la scrierea acestei cărți.”

Doar disciplina și exersarea unor calități speciale te pot aduce mai aproape de succes, autorul amintind chiar că îți poți realiza obiectivele chiar dacă nu provii dintr-o familie bogată sau nu ai o educație de cel mai înalt nivel.

Capitole din cartea 21 de secrete ale antreprenorilor de succes, precum Îndrăznește să ai visuri mărețe, Stabilește-ți scopuri clare, Decide să fii propriul șef, Alege să faci ceea ce îți place, cu siguranță nu ne vor propulsa direct în rândul milionarilor lumii dar ne vor face mai organizați cu siguranță.

“Atunci când faci ceea ce-ți place, debordezi de energie, entuziasm și idei despre cum să-ți îmbunătățești activitatea. O întrebare: “Dacă mâine ai câștiga un milion de dolari, neimpozabili, ai continua să faci ceea ce faci în prezent?”

Visurile ne dau imboldul să facem mai mult și să fim mai buni decât înainte, autorul îndemnându-ne să exersăm mai des gândirea de tipul “înapoi din viitor”.

Cartea 21 de secrete ale antreprenorilor de succes a apărut la editura Curtea Veche Publishing în 2019, traducerea din limba engleză fiind realizată de Biatrice Rusu.

Cumpără cartea 21 de secrete ale antreprenorilor de succes, de Brian Tracy, cu reducere, de la Elefant, Cartepedia sau Libris.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Elefant

Sărbătorim azi 20 de milioane de cărți livrate de Elefant. Reduceri mari!

Next Article
Elefant

Elefant a livrat peste 20 de milioane de cărți în cei 10 ani de la înființare

Related Posts

Total
0
Share