fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reduceri mari la cele mai frumoase carti pentru cei mici

kids_reading

Cartile pentru copii sunt tratate cu mare seriozitate de catre cei mari. Atat de noi, parintii, dar si de librari care cauta sa le promoveze cat mai interesant. Nu mai vorbim despre editori, ei sunt “vinovatii” clipelor de bookurie si rasete zgomtoase. Ca si domeniu, cartea pentru copii este, poate, cea mai dinamica zona din fiecare librarie online.

Pe masura ce ne apropiem de Black Friday am observat o accelerare a scaderii preturilor si la cartile pentru copii. Mai mult, acolo unde magazinul isi permite, asociaza reducerii de carte si reduceri mari de preturi la jucarii.

Daca tot am dibuit reduceri frumoase la carti pentru copii, am zis sa facem si o scurta lista de recomandari, poate va vin idei :)

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.elefant.ro%252fcarti%252fcarti-pentru-copii”]Vezi aici mai multe carti pentru copii[/button]

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Viata secreta a albinelor", de Sue Monk Kidd (Editura RAO)

Next Article

Cartile si performanta lor: lansarea celei de-a doua editii pentru romanul "nymphette_dark99", de Cristina Nemerovschi

Related Posts

Total
0
Share