fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Renumitul psihoterapeut Michael Thompson vine in Romania

banner_thompson_herald_260x449Otilia Mantelers și totuldespremame.ro anunță lansarea Conferințelor Michael Thompson, pe 21 – 22 septembrie 2013, la RIN Grand Hotel din București. Acesta este unul dintre cele mai importante evenimente din România susținute de experți de renume mondial, care abordează aspecte esențiale de parenting.

Autorul bestseller-urilor “Raising Cain – Protecting the Emotional Lives of Boys” (“Educația lui Cain – Cum să protejăm viaţa emoțională a băieţilor”) și “Best Friends, Worst Enemies – Understanding the Social Lives of Children” (“Cei mai buni prieteni, cei mai aprigi duşmani – înţelegerea vieţii sociale a copiilor”) le va vorbi părinților despre viața socială a copiilor, prietenii, popularitate și fenomenul de agresivitate, abordând separat şi viața emoțională a băieților și rolul tăticilor în acest context. Cărţile celebrului autor vor fi publicate în curând la Editura Herald.

“Este timpul să schimbăm optica prin care privim viaţa emoţională a copiilor. În cadrul conferinţelor, părinţii vor aprofunda feluri în care să se (re)apropie de copiii lor, astfel încât să îi ajute în relaţia cu grădiniţa şi şcoala, în latura complicată a vieţii care de multe ori rămâne o necunoscută pentru părinţi: prieteniile, dinamica grupurilor care se formează la şcoală, fenomenul de bullying (intimidare) şi agresivitatea socială”, a declarat Otilia Mantelers, trainer de Playful Parenting, formator acreditat CNFPA.

Participarea la întreg evenimentul oferă 15 puncte de formare continuă pentru psihologi. Creditele de formare continuă reprezintă o necesitate cerută de Colegiul Psihologilor din România (COPSI).

“Pentru psihologi, conferinţele oferă informaţii noi susţinute de studii şi cercetări ştiinţifice din viaţa emoţională a copiilor şi din neuroştiinţă. Cadrele didactice vor beneficia de munca valoroasă pe care Michael Thompson o are de mulţi ani cu şcolile din SUA, experienţă care le va oferi instrumente noi pentru a face faţă conflictelor şi situaţiilor tensionate care apar între copii, dar şi între părinţi şi cadre didactice din cadrul şcolilor şi grădiniţelor”, a completat Otilia Mantelers.

Conferințele susținute de renumitul psiholog american sunt structurate modular, astfel încât participanții să aibă posibilitateasă se poată experimenta fie toate conferințele, fie sesiuni separate. Sâmbătă, pe 21 septembrie, prima temă propusă este“Cum să creştem un copil responsabil“, urmată de “Copilul presat de școală – Cum să ne ajutăm copii să aibă succes la şcoală şi în viaţă”. Sâmbătă după-amiază, prezentarea lui Michael Thompson va fi despre “Natura băieţilor – Cum protejăm viața emoțională a băieților”, urmând ca duminică, pe 22 septembrie, Thompson să participe la un mic dejun inedit cu tăticii, înainte de a dezvolta teme precum “Cei mai buni prieteni, cei mai inverșunați dușmani – înţelegerea vieţii sociale şi emoţionale a copiilor”, “Homesick and Happy – Cum contribuie timpul petrecut departe de părinţi la dezvoltarea copilului. ”

Înscrierile timpurii la Conferințele Michael Thompson se pot face accesând site-ul dedicat evenimentului – www.michaelthompson.ro.

Partenerii Conferințelor Michael Thompson sunt: Asociația Multiculturală pentru Psihologie şi Psihoterapie, Editura Herald, RIN Grand Hotel, Itsy Bitsy și Hotnews.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Scoala de vara la Libraria Carturesti pentru familii cu copii de 2-6 ani

Next Article

Filme de senzatie, noua colectie de inserturi de la Libertatea

Related Posts

Total
0
Share