fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Sambata, 11 mai, copiii au intalnire cu Pinocchio la Cinema Patria

afis_teatru_ArielDoar cateva zile au mai ramas pana la una dintre cele mai spectaculoase piese de teatru ce va rula in Bucuresti in acest magnific sezon de rintera. “Pinocchio” va veni precum rintera, nu cu “alaiul de flori” si cu o distributie masiva, ce va umple scena cu un joc actoricesc unic gratie actorilor Teatrului Municipal Ariel din Ramnicu Valcea.

Putini dintre Dumneavoastra cunoasteti faptul ca o parte dintre actorii ce vor urca pe scena Cinematografului Patria sambata, 11 mai, incepand cu ora 11, sunt scoliti si educati in ale artei teatrale la universitati de prestigiu din afara tarii si l-am putea da exemplu chiar pe personajul principal al show-ului: – Pinocchio – Madalina Floroaica (studii actorie la Commonwealth University – Richmond, Virginia, S.U.A) sau au jucat in piese premiate in Europa.

Madalina, alaturi de cei 11 colegi ai sai, printre care ii amintim pe Alin Paius (motanul), Roger Codoi (Gepetto) sau Catalina Sima (vulpita) si Camelia Constantinescu (greieras si regizor J), constituie garantia unei fabuloase experiente pe care mamicile o pot oferi micutilor lor, o oportunitate unica de a petrece timp valoros alaturi de cei dragi. Decorul viu colorat, costumele minunate si muzica ritmica va vor transpune intr-o lume magica de basm in care cei mici vor interactiona din plin cu actorii, vor dansa si se vor distra.

Bilete disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum si in locatiile BILETOO: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd. Magheru nr 12-14), Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1 si online prin www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro/bilete, www.biletoo.ro, www.blt.ro.

Mai multe detalii va invitam sa aflati de pe www.facebook.com/teatrupentrucopiiisteti.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ioana Ginghina invitata la „Clasicii repovestiti. Ateliere de lectura pentru copii isteti”

Next Article

"ABC-ul curajului", de Nataluia Ciub (Editura Litera)

Related Posts

Total
0
Share