fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Sambata, 23 martie, cei mici sunt asteptati de Humanitas la Campionatul povestilor

Libraria Humanitas de la Cismigiu ii invita pe cei mici si pe cei mari, sambata, 23 martie, ora 11.00, la cea de-a doua editie a “Campionatului povestilor” cu Habarnam si prietenii lui.

Marian Ralea va citi un fragment in avanpremiera din cel de-al treilea volum din serie, Habarnam pe Luna de Nikolai Nosov, care va aparea pentru prima data in limba romana la Editura Humanitas.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.elefant.ro%2Fcauta.html%3Fcat%3D%26s_query%3Dhabarnam”]Vezi aici colectia cartilor cu Habarnam[/button]

Pentru aceasta editie a “Campionatului povestilor”, Habarnam si prietenii lui, Stietot, Zapacila, Acuarela, Grabila, Gogoasa, Pilula, Limonada, Piulita, vor fi personajele sustinute de cele trei echipe organizate pe loc. Echipa cu cel mai Acuarela Gogoasa sau cel mai Zapacila Piulita primeste toate premiile oferite de Koh-I-Noor si Editura Humanitas.

invitatie-povesti-web-23mar2013

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Juan Pablo Villalobos: "Avem nevoie de cititori care sa nu-si doreasca sa fie scriitori"

Next Article

Pe 27 martie, Allan si Barbara Pease ofera autografe la Cluj-Napoca

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share