fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: Șapte povești de noapte bună, de Dana Nălbaru

Dana Nălbaru

Editura Nemira ne așteaptă cu drag la o întâlnire cu Dana Nalbaru, sâmbătă, 14 decembrie, de la 12:30, la Salonul Mozart, la Opera Comică pentru Copii, pentru lansarea cărții pentru copii „Șapte povești de noapte bună”, cu ilustrații splendide de Oana Ispir, și activități pentru micii cititori!

  • Vârsta recomandată: 4+
  • Accesul la eveniment este gratuit și se face în limita locurilor disponibile.
  • Povești educative despre magia ascunsă a lumii de azi

Vocea caldă pe care o știm cu toții cântând sau citindu-le copiilor poveşti ne dezvăluie acum povestitoare plină de farmec. Poveştile de noapte-bună ale Danei Nălbaru au un aer de basm plin de magia ascunsă a lumii de azi și sunt companionii perfecți pentru momentele când părinții pot împărtăși plăcerea lecturii cu copiii lor.

Cei mici se vor oglindi în istoriile amuzante și suprinzătoare, scrise cu multă empatie şi pline de tot farmecul copilăriei, iar poneiul Uşurel, zâna crinilor sau leul Leon le vor rămâne multă vreme prietenii cei mai buni.

„Din inimă am inventat poveștile pentru copiii mei și le dăruiesc acum tuturor celor care vor și cred într-o lume mai bună. Sunt povești educative, care îi pot ajuta atât pe copii cât și pe părinți.” Dana Nălbaru

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Arthur

25% reducere la cărțile Editurii Arthur

Next Article
Ascensiunea robotilor

Ascensiunea robotilor, de Martin Ford (Editura Corint, 2019)

Related Posts

Total
1
Share