fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Sci+Fi FEST 2016 – festival de știință & science fiction

Sci+Fi FEST 2016În perioada 30 septembrie – 1 octombrie va avea loc primul festival de știință & science fiction: Sci+Fi FEST 2016. Evenimentul este organizat de Revista Știință & Tehnică împreună cu numeroși parteneri, și se va desfășura la Biblioteca Națională a României din București (Bulevardul Unirii nr. 22).

Sub egida „știință și imaginație”, Festivalul Sci+Fi FEST își propune să aducă în fața publicului larg oameni de știință, cercetători, inventatori, profesori universitari, alături de scriitori science fiction, critici și promotori ai SF-ului românesc.

De asemenea, festivalul va cuprinde numeroase atracții pentru publicul larg: lansări de carte științifică și SF, paneluri, mini-conferințe, workshop-uri, expoziții de artă SF și fantasy, concursuri de cosplay, expoziții de roboți și drone, tehnologii eco și mașini cu propulsie alternativă, maraton de filme SF, concerte de muzică clasică și electronică, zone de realitate virtuală și augmentată, demonstrații, experimente științifice interactive cu publicul și multe altele.

Mai multe detalii despre eveniment și programul Sci+Fi FEST 2016 pot fi găsite aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Mireasa tânără

Mireasa tânără, de Alessandro Baricco

Next Article
Biblioteca nopții

Carte CADOU: Biblioteca Nopții, de Alberto Manguel

Related Posts

Total
0
Share