fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Scoala de vara la Libraria Carturesti pentru familii cu copii de 2-6 ani

de-dragul-artei-300x300Asociația De dragul artei continuă seria de programe de lectură creativă sub forma unei școli de vară ce va dura întreaga lună iulie și care se va desfășura în mansarda Librăriei Cărturești-Verona. Aceasta are ca scop familiarizarea micilor cititori cu câteva dintre cele mai iubite domenii ale cărților pentru copii: povestea, basmul și poezia, prin intermediul câtorva dintre cele mai citite și îndrăgite cărți de pe piața românească actuală.

Programele vor îmbina jocul cu lectura, momentele de muzică cu cele de culoare, trecând fiecare poveste printre degete și rime, prin imaginație și amintire. Călătoriile se vor incheia de fiecare dată cu un atelier de creație, în care copiii vor aborda diverse tehnici artistice trecând povestea prin filtrul propriu și ducând-o totodată mai departe.

Programările sunt absolut necesare și se fac în săptămâna precedentă programelor la e-mailul: oana@dedragulartei.ro (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor).

Pentru desfășurarea programelor este necesară înscrierea unui număr de minim 10 copii.

Taxele de participare la program sunt următoarele: 50 lei/familie formată din doi membri, 60 lei/familie formată din trei membri, 70 lei/ familie formată din patru membri etc. Pentru familiile care doresc să participe la trei programe din cadrul școlii devară, a treia participare beneficiază de O reducere de 50%.

Le propunem participanților mici și mari o călătorie pe raftul plin cu cărți, aduse special pentru joacă de către editura Cartea copiilor:

Vezi mai multe detalii pe blogul Carturesti

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

40 de carti de la Litera cu doar 99 de lei!

Next Article

Renumitul psihoterapeut Michael Thompson vine in Romania

Related Posts

Total
0
Share