fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Seminar deschis de public speaking cu Roz Townsend

dezvolta-ti-abilitatile-de-comunicareBinecunoscuta Roz Townsend, trainer de succes în domeniul comunicării şi autoare a volumului “Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare. Idei simple pentru prezentări de succes” (Curtea Veche Publishing, 2009) va reveni în România pentru a susţine un seminar practic de public speaking pe data de 21 mai 2014, la ora 19.00. Seminarul va avea loc la Librăria Humanitas Cișmigiu, este cu intrare liberă si va include şi o sesiune de autografe. Toate discuţiile vor avea loc doar  în limba engleză.

Seminarul, interactiv și practic, este dedicat tuturor celor interesaţi de dezvoltarea profesională prin îmbunătăţirea abilităţilor de susţinere a unei prezentări, celor interesați să devină experți la vorbit în public. „Abilitatea de a susţine prezentări de succes este esenţială. Indiferent de domeniul în care activaţi sau cât de bine vă faceţi datoria, dacă nu vă remarcaţi într-un grup de persoane şi nu îi convingeţi să privească lucrurile din punctul vostru de vedere, ideile în care credeţi pier“, notează trainerul Roz Townsend, care se va afla la a doua vizită în România. Un sondaj recent pretinde că teama numărul unu a celor mai mulți oameni este vorbitul în public – mai mulți oameni se tem de public speaking decât de moarte, arată studiul. Însă Roz Townsend deține informațiile pentru a vă ajuta să deveniți stăpâni pe propria persoană în aceste situații.

Roz Townsend este renumită în Australia și Asia pentru activitatea sa de profesoară și coach. În cadrul trainingurilor sale, îi ajută pe oameni să înțeleagă modul în care raționează și fac alegeri în viață. Lucrează atât cu grupuri, cât și individual, învățându-i pe clienții săi să-și stabilească scopuri bine definite și realiste.

Activitatea de profesorat a lui Roz Townsend este vastă, mergând de la instruirea preșcolarilor și până la susținerea de cursuri universitare. În plus, asigură servicii de consultanță pentru afaceri și instituții superioare de învățământ pe problematici ca învățarea accelerată și cititul rapid. Unii dintre clienții săi sunt: University of Southern Queensland, Pasminco, Uncle Ben’s of Australia, Shell, Charles Sturt University etc. Townsend e renumită, pe plan internațional, ca trainer, orator și autoare. Cărțile sale se bucură de o largă apreciere, fiind traduse și disponibile în China, Turcia, Slovenia, Croația și Noua Zeelandă.

Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare. Idei simple pentru prezentări de succes este o carte care vă învață, înainte de orice, să vă expuneţi ideile și mai ales să îi convingeţi pe cei din jur să vă ajute să le concretizaţi. Pentru că, indiferent de domeniul dumneavoastră de activitate, dacă nu-i convingeți pe ceilalți de lucrurile în care credeți, acestea se vor pierde. Dincolo de sfaturile privind susținerea unei prezentări excelente, autoarea îndeamnă și la dezvoltare personală. Succesul este de partea celor care se înțeleg bine cu cei din jur și care sunt perfect conștienți de cum sunt percepuți de aceștia. Într-un stil simplu și accesibil, această carte promovează abilitățile de organizare, pregătire, practică și dezvoltare, prin exerciții și exemple grăitoare. Un volum cuprinzător, cu ajutorul căruia veţi susține prezentări convingătoare și deosebite.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti ieftine: bestseller-urile anului trecut la preturi foarte mici

Next Article

Noutate la Editura Litera: "Razbunarea geografiei", de Robert D. Kaplan

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share