fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Serata „Eminescu, jurnalistul”, ediţie specială

Invitatie-Serata-Eminescu-jurnalistulLuni, 9 mai 2016, de la ora 18:00, se va desfăşura cea de-a XXV-a ediţie a tradiţionalelor Serate „Eminescu, jurnalistul”, organizate de Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România. Locul – tot tradiţional – Sala de Conferinţe a Institutului Cultural Român  din Bucureşti, Aleea Alexandru, nr. 38.

Evenimentul va reuni importante personalităţi ale vieţii culturale din ţară, care vor vorbi participanţilor despre spectaculoase sau istorice trasee din ţară şi din lume, cu mari semnificaţii. Tineri cercetători îndrăgostiţi de valorile trecutului, de istorie militară, vor avea ceva de spus cu ocazia Zilei Victoriei – 9 Mai. Programul cuprinde şi un moment liric din creaţia lui Matei Vişniec.

Sunt toate acestea suficiente motive de a provoca prietenii Seratelor să nu piardă oferta organizatorilor. De asemeni, sunt aşteptaţi toţi care îşi doresc să petreacă două ore de excepţie în parfumul unei lumi mai puţin cunoscute.

Roxana Ichim Istudor
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
meritul cultural

Revista Timpul a primit Ordinul «Meritul Cultural» în grad de Cavaler pentru promovarea culturii

Next Article
provocarea sortii

"Provocarea sortii" de Nora Roberts, impreuna cu Libertatea pentru femei

Related Posts

Total
0
Share