fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Seven Signs of Life, confesiunile unui medic


Seven Signs of Life, confesiunile unui medic

„Seven Signs of Life”, confesiunile unui medic. Cartea semnată de Aoife Abbey, „Seven Signs of Life”, este despre viața reală, de fiecare zi, față în față cu suferința umană, a unui medic de la urgență. Fiică a unei asistente medicale, a ținut blogul „The Secret Doctor”, pentru British Medical Association, care a fost citit de peste o jumătate de milion de persoane. (The Guardian)

Orice carte din lume pentru profesia și pasiunile tale! – Vezi ofertele Books Express

Biblioteci în era digitală. În toată Marea Britanie „înfloresc” nestingherite biblioteci care cu doar câțiva ani în urmă păreau că nu au nicio șansă. După ce păreau că au pierdut competiția cu retailerii online, s-au adaptat la era digitală și dezvoltă cultura „shop local” („cumpără local”). (BBC)

De la reporter economic la autor de thriller. Cu patru ani în urmă, Jane Harper era reporter de business la tabloidul australian „The Herald Sun”. Între timp a dat frâu unei pasiuni secrete, aceea de a scrie thriller, iar în luna februarie va apărea în librăriile americane cea mai recentă carte a sa, „The Lost Man”. (New York Times)

Opera nepublicată a lui J.D. Salinger iese la lumină. Fiul celebrului autor al nu mai puțin faimosului roman „De veghe în lanul de secară”, Matt Salinger, a anunțat că opera nepublicată a tatălui său, J.D. Salinger, urmează să vadă lumina tiparului. După cum se cunoaște, creatorul neuitatului personaj Holden Caulfield a continuat să scrie decenii la rând, departe de public, ținându-și și opera „la secret”. (Bookbrowse)

bogdan
Total
3
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
jocuri și jucării

Bookurii pentru copii: 25% reducere la jocuri și jucării

Next Article
Evoluția bărbatului

Evoluția bărbatului, de Grayson Perry (Editura Vellant, 2019)

Related Posts

Total
3
Share