fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Springtime susține Asociația Curtea Veche la Gaudeamus 2015

Afis_AsociatiaCurteaVeche_SpringtimeCu ocazia Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură 2015, ediţia a XXII-a, ce se desfășoară în perioada 18 – 22 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti, Springtime se alătură cauzei Asociaţiei Curtea Veche și contribuie la strângerea de fonduri dedicate donațiilor de carte către elevii din satele românești.

Springtime, singurul restaurant disponibil în Pavilionul Central Romexpo pentru vizitatorii Gaudeamus, îndeamnă clienții care îi trec pragul să se alăture campaniei “Cărțile copilăriei în fiecare casă” inițiată de Asociația Curtea Veche și să doneze în urnele amplasate la casele de marcat. Fiecare contribuție ajută la integrarea copiilor din mediul rural în programul național de lectură “Cărțile copilăriei” prin care asociația parteneră realizează donații de carte și creează cluburi de lectură în comunități din medii defavorizate.

Statisticile din ce în ce mai îngrijorătoare privind rezultatele slabe în sistemul educaţional, rata abandonului școlar, scăderea dramatică a lecturii în rândul celor mici, precum și dificultăţile în înţelegerea textelor sunt doar câteva dintre aspectele pentru care Springtime a decis că trebuie să se implice în acest proiect social:

“Cartea influențează decisiv viața unui om. Copilăria este acea etapă în care ne formăm idealuri, iar personajele din cărțile pe care le citim nu de puține ori ne devin modele. Springtime a ales să se implice în această cauză deoarece considerăm că este important ca micuții din satele românești să dețină cărți noi potrivite vârstei lor. Prin implicarea noastră în această campanie ne dorim să dăruim zâmbete copiilor și să le facem viața mai fericită. Susținem campania inițiată de Asociația Curtea Veche și îi invităm pe expozanții și vizitatorii de la târgul Gaudeamus să ne treacă pragul și să se implice în această campanie. Fiecare poate schimba lumea în care trăiește.” declară Loredana Vătăvoiu, Brand Manager Springtime despre implicarea în proiect.

Asociația Curtea Veche a fost înființată în luna martie a anului 2014 pentru a dezvolta într-un mod independent și susținut activitatea de responsabilitate socială a Curtea Veche Publishing începută prin programul național alternativ de lectură “Cărțile copilăriei” ce își propune creșterea reală a interesului copiilor și tinerilor pentru citit, ridicarea nivelului copiilor de înțelegere a textelor și creșterea consumului de carte din România. Mai multe detalii despre Asociația Curtea Veche și despre proiectele pe care le desfășoară puteți afla de pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro și Facebook.com/AsociaţiaCurteaVeche.

Springtime este cel mai mare lanț de restaurante cu capital românesc, care oferă clienților săi preparate de cea mai bună calitate de peste 20 de ani. Grija pentru client face parte din misiunea companiei, de aceea zilnic aceasta își concentrează eforturile spre a dezvolta noi și variate produse potrivite tuturor clienților.

Comunicat Asociatia Curtea Veche

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Programul lansărilor Editurii Arthur la Târgul Gaudeamus 2015

Next Article

Litera și Uber te duc gratuit la Gaudeamus!

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share