fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Sun Plaza Shopping Center invita copiii sa sarbatoreasca impreuna cea mai vesela zi a anului!

De ziua lor, Sun Plaza Shopping Center invită copiii de toate vârstele să sărbătorească împreună cea mai veselă zi a anului! Aşa cum i-a obişnuit, Centrul Comercial din sudul Capitalei a pregătit numeroase surprize şi jocuri pentru cei mici, picturi pe faţă, baloane, jocuri ştiinţifice şi creative, muzică şi dans!

Sun Plaza le oferă celor mai inteligenţi şi creativi prichindei o zi intreagă de distracţie, în care vor avea şansa să se transforme în mici oameni de ştiinţă şi artişti. Aceştia vor putea să participe la experimente organizate de Fun Science, în cadrul cărora vor învăţa despre electricitate, vor descoperi cât de distractivă este chimia, vor construi submarine şi rachete şi vor afla mai multe despre satelitul natural al Pământului, Luna.

Pentru că 1 iunie este o zi magică, Sun Plaza a mai pregătit un spectacol de magie şi iluzionism, precum şi o paradă de păpuşi uriaşe.

Flyer-1-iunie_Page_1

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Bestseller GRATUIT de la elefant.ro. Descarca acum super cartea "JocurileFoamei"

Next Article

Bratara si pandativ cadou impreuna cu revista Scooby Doo Nr. 14

Related Posts

Total
0
Share