fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Tabara coolturala de iarna nu-i ca vara. E si mai buna!

poza_1_tabara_2014

Inca un capitol memorabil in viata copiilor inteligenti urmeaza sa se scrie odata cu desfasurarea editiei cu numarul 3 a Taberei Coolturale BookLand. Experienta culturala inedita imbina activitatile fizice cu preocuparile culturale fiind de aceasta data invaluita in farmecul iernii, asa cum doar in Maramures poate fi intalnit.

Vacanta de iarna din 1-8 februarie 2015 este inchinata educatiei nonformale marca BookLand. In cele 7 zile magice, dedicate momentelor culturale traite cu zambetul pe buze, se vor naste cele mai frumoase amintiri cu lectii de schi predate de directorii Scolii Superski instruiti in Austria, drumetii cu peisaje de basm, discutii inspirationale despre succes cu invitati speciali, vizionari de filme tematice, dezbateri destepte, sesiuni de lectura si jocuri educative. Copiii vor invata cum sa lucreze in echipa si ce inseamna arta fotografiei. Fiecare seara se va incheia cu dans, rasete si batai cu bulgari de zapada.

poza_2_tabara_2014Cei 25 de participanti norocosi (caci acesta este numarul maxim de locuri disponibile, multe deja ocupate) vor petrece o saptamana de vis. Cavnic este singura partie profesionista din tara cu banda de transport pentru incepatori si ofera cele mai bune conditii de deprindere a artei de a schia, sub indrumarea unora dintre cei mai apreciati instructori din tara noastra. Frumoasa poveste a taberei de iarna 2015 continua cu drumetii la Cavnic – Barsana (Manastirea Baesana), Sighetu

Marmatiei (Muzeul Satului, Memorialul Durerii, Vadu Izei), Sapanta (Cimitirul Vesel), Desesti, Baia Sprie, Pasul Gutai, Sisesti (Complexul Muzeal Vasile Lucaciu ), Surdesti (Biserica de Lemn) si Adventure Park (cu lectii de supravietuire).

Activitatile coolturale, organizate sub forma de jocuri si interactiuni distractive, ajuta copiii sa isi descopere aptitudini noi, sa fie independenti, curiosi, sa iubeasca cunoasterea, sa puna intrebari, sa relationeze cu cei din jur, sa fie sociabili si sa gandeasca pozitiv. Proiectul cultural inovator este dedicat dezvoltarii individuale a copiilor (10-16 ani), in care lectura, workshop-urile, teatrul, muzica, sportul, drumetiile si dansul devin adevarate instrumente de formare a unor viitori adulti de succes.

Mai multe detalii si informatii despre Tabara Coolturala Bookland pe www.book-land.ro/tabara.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment Editura Trei: "Dubla expunere cu Dumitru Gorzo"

Next Article

Editura Herald ne invita la conferinta interactiva MINDFULNESS IN VIATA COTIDIANA

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share