fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Te plictisesti? Bookuratorul iti recomanda ce sa citesti!

V-am tot spus ca ne place sa ne autodepasim si sa venim in intampinarea iubitorilor de carti cu tot felul de idei si “jucarii” care sa ne faca ziua mai buna. Astazi va prezentam “Bookuratorul”. Este un instrument tare dragut care face parte din Magia celor 3 C de care va povesteam si saptamana trecuta. Daca ai cateva clipe de ragaz si vrei sa vezi minunea, o acccesezi de aici, iti alegi categoria / categoriile de cart si apesi Go. Bookuratorul face apoi in asa fel incat sa-ti aduca in fata ochilor cateva recomandari de carti pe care le-ai putea citi. Daca nu esti multumit de selectia afisata, mai apesi o data “Go” si tot asa.. :-)

Tare as vrea sa ne spuneti printr-un comentariu cum vi se pare noua noastra “jucarie”. Daca tot ajungeti acolo va recomand si sa va logati cu Facebook si sa incepeti sa va puneti carti in “Biblioteca mea“.

Si daca va place… tare ne-ar bookura un like & share pe facebook… :-)

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://www.bookuria.ro/spin”]Acceseaza Bookuratorul[/button]

bookurator

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Trei super reviste cu doar 15 lei + transport gratuit

Next Article

Noutate la Editura Arthur: "Aventuri în Momilandia 1", de Tove Jansson

Related Posts

Total
0
Share