fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Tekoneko organizează „Build your toy” în Băneasa Shopping City

TekonekoTekoneko organizează în acest weekend „Build ur toy”, un workshop în cadrul căruia copiii de toate vârstele au ocazia să-și creeze propria jucărie. „Build ur toy” are loc sâmbătă și duminică, în intervalul 11:00-14:00, în magazinul Diverta din Băneasa Shopping City.

Cei mici își aleg modelul animăluțului căruia îi vor da viață, apoi culoarea, după care îl umplu cu vată și îl personalizează cu nasturi, ciucuri fulgi, funde și cu orice altceva mai vor ei. Evident, jucăria nou-creată o iau cu ei acasă!

În timpul în care copiii îi meșteresc, cu dragoste, ochii, gura, urechile sau codița animăluțului, părinții se pot bucura de câteva momente plăcute în librărie sau, dacă sunt mai curioși, pot face echipă cu cei mici și îi pot ajuta la cusut, lipt și ornat!

Obiectivul workshopului „Build your toy” este ca cei mici să-și provoace creativitatea și simțul estetic ca să dea viață unor modele de personaje inedite: vor descoperi oi sau nori, pisici sau urși, brazi sau oameni de zăpadă.

Copiii, însoțiți de părinții lor, pot veni oricând în intervalul orar 11:00-14:00. Perioada recomandată de petrecut la workshop este de o oră, iar prețul este de 50 de lei.

Părinții care vor ca cei mici să aibă parte de astfel de experiențe inedite în fiecare zi trebuie să știe că fondatorii Tekoneko au lansat, în luna septembrie a acestui an, Teko Kindergarten, prima grădiniță tech din România.

Mai multe detalii despre eveniment și concept găsiți pe site-ul Tekoneko.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Marte și Venus se ciocnesc, de Dr. John Gray - cu revista Unica

Next Article
voucher elefant

Ziua reducerilor la cărți. Avem și azi un cod cu 45% reducere la mii de cărți

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share