fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Tenorul Peter Hoare urcă pe scena Festivalului Enescu 2017

Peter Hoare Tenorul Peter Hoare urcă pe scena Festivalului Enescu 2017 pe 20 septembrie, de la ora 20, la Sala Palatului, în rolul titular din “Damnațiunea lui Faust”, de Berlioz, sub bagheta dirijorului John Nelson, într-una dintre premierele acestei ediții a Festivalului: prezentarea celebrei opere, în versiune concertantă, cu proiecții multimedia live.

Tenorul Peter Hoare urcă pe scena Festivalului Enescu 2017 pe 20 septembrie, de la ora 20, la Sala Palatului, în rolul titular din “Damnațiunea lui Faust”, de Berlioz. Sub bagheta dirijorului John Nelson se va afla Orchestra și Corul Filarmonicii George Enescu, iar celebra operă este prezentată în versiune concertantă în premieră cu proiecții multimedia live, sub direcția multimedia a regizorului de origine română Petrikă Ionescu.

Considerat unul dintre cei mai versatili tenori ai momentului, Peter Hoare a urcat pe unele dintre cele mai importante scene ale lumii, alături de mari orchestre ca London Symphony Orchestra și Berliner Philharmoniker, iar în sezonul 2016/2017 a concertat sub bagheta lui Sir Simon Rattle.

Peter Hoare îl înlocuiește în rolul lui Faust, din “Damnațiunea lui Faust”, de Berlioz, pe tenorul Francesco Demuro, care și-a reprogramat apariția în cadrul Festivalului Enescu pentru o ediție viitoare, din motive de sănătate.

Biletele achiziționate de public pentru concertul din data de 20 septembrie, ora 20, la Sala Palatului, rămân valabile. Prin prezentarea acestora la intrarea în sala de concert, se face accesul pentru concert.

bogdan
Total
12
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Alexis sau Tratat despre lupta zadarnica

Seara Marguerite Yourcenar dedicata volumului Alexis sau Tratat despre lupta zadarnica

Next Article
cărți ieftine

Cărți ieftine la Nemira: reduceri de până la 43% la titlurile SF și Fantasy

Related Posts

Total
12
Share