fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Top Elefant: cele mai citite carti de catre romani in iulie 2015

top-elefant-iulie-2015La putin timp de la lansare, Cartea vietii scrisa de Deborah Harkness ajunge pe primul loc in topul vanzarilor de carte digitala.

Proaspat lansata poveste dintre Diana Bishop si Mattew Clairont, cunoscuta de public drept Cartea vietii a fost cea mai citita scriere in format digital de catre romani in luna iulie, conform elefant. Autoarea Deborah Harkness a reusit astfel sa capteze atentia cititorilor cu personajele de fictiune si relatiile dintre acestea. Pe locurile al doilea si al treilea in clasamentul cartilor digitale realizat de elefant este Corina Ozon cu cele doua carti prezente in topuri de mai mult timp: Noptile Amantilor, respectiv Zilele Amantilor.

La carte tiparita scrisa de autori romani, tot in iulie cititorii au preferat sa cumpere titluri precum Mugur Ciuvica – Zece ani rai, Chris Simion – Ce ne spunem cand nu ne vorbim si Cristian Sima – Marea Spovedanie a brokerului fugar. Se mentin in top 10 al autorilor romani si Irina Binder, Tudor Chirila sau Dan Puric.

In topul scriitorilor straini realizat de elefant.ro, in luna iulie primul loc a fost ocupat de cea de-a cincea carte a Paulei Hawkins, thrillerul Fata din tren (vezi recenzia noastra). Pozitia a doua este detinuta de scrierea Four. O antologie Divergent a Veronicai Roth, iar clasarea de pe locul trei ii revine tot lui Deborah Harkness cu Cartea vietii.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ispitirea unui inger de Mary Balogh, noua carte din colectia "Carti romantice"

Next Article

Inca o saptamana cu extrareducere de 15% la Colectia Lux

Related Posts

Total
0
Share