fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Tradiția străveche nordică: mituri, ritualuri și practici șamanice

practici șamanice

„Spiritul nostru este parte dintr-o formă mai amplă de inteligență – o constiință superioară care cuprinde toata înțelepciunea care a fost și va fi vreodată. Nu ne mai putem permite să ne trăim vietile ca și cum am fi într-o bulă, izolati de toti ceilalti. Tot ceea ce facem, tot ce simtim si ce gandim afectează orice altă formă de viață. Interconectarea noastră cu tot ceea ce există este un adevăr absolut – nimic și nimeni nu poate exista în afară a Tot Ceea Ce Este, a Universului, a Întregului.”Evelyn Rysdyk, Șamanul din Nord

Editura Herald şi Librăria Seneca AntiCafe din Bucureşti (Str. Arhitect Ion Mincu nr. 1​) vă invită joi, 13 februarie 2020, ora 18.30, la evenimentul Tradiția străveche nordică: mituri, ritualuri și practici șamanice, alături deinvitații, Anja Normann din Suedia, șaman în tradiția nordică, Ioana Iliuț (facilitator de practici șamanice), Andreea Tincea (senior editor Herald). Evenimentul va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald).

  • Ce este șamanismul pentru omul modern?
  • Care sunt instrumentele de lucru ale șamanului din tradiția nordică?

Iată întrebări la care, cu siguranţă, vom oferi o paletă largă de răspunsuri cu sprijinul specialiștilor invitați la eveniment. O prezență specială în cadrul acestui eveniment este Anja Normann, din Suedia, șaman în tradiția nordică care va sustine, de asemenea, la București, de vineri, 14 februarie până duminică, 16 februarie, cursul Forța străbunilor – curs de reconectare la forța ancestrală.

Peisajul cosmologic al mitologiei nordice cu cele 3 niveluri ale existentei, practicile de modificare a stărilor de constiință, călătoria spirituală în căutarea Întelepciunii, figurile feminine cu semnificatia lor deosebită legată de timp, de ciclurile naturii și de puterea de a face profetii sunt elemente care definesc saga popoarelor din nord și povestea lui Óðinn, zeul-căutător, cel care a luptat să obtină Cunoașterea prin Transformare.

Vom discuta pe marginea titlurilor „Șamanul din Nord – Practici spirituale din tradiția nordică veche – Un ghid experiențial către înțelepciunea popoarelor din nordul îndepartat al Europei” de Evelyn C. Rysdyk, „Calea Șamanului – un ghid pentru putere și vindecare” de Michael Harner, „Edda – povești din mitologia nordică” de Snorri Sturluson, titluri din colecțiile Șamanism și Princeps ale editurii Herald.

Participarea la evenimentul Editurii Herald este posibilă în limita locurilor disponibile.

Comunicat Editura Herald

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Harry Potter Book Night

Harry Potter Book Night - 6 februarie 2020

Next Article
Cupon Libris

Cupon Libris cu 20% reducere + transport gratuit

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share