fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Tritonic Grup Editorial lanseaza “Liderii buni pun intrebari mai bune” de Lindsay Tighe

Lansarea cartii “Liderii buni pun intrebari mai bune” de Lindsay Tighe va avea loc astazi, 7 octombrie, la Restaurantul Elisabeta, incepand cu orele 18:30. Alaturi de autoare vor mai fi prezenti Mariana Niculae si Bogdan Hrib.

lansare-de-carte-editura-tritonicCartea “Liderii buni pun întrebări mai bune” face parte din seria de cărți Întrebări mai bune, scrise pentru a împărtăși pasiunea autoarei pentru a preda un stil de comunicare care folosește și eliberează potențialul uman. Seria de cărți Întrebări mai bune este însoțită și de ateliere de lucru în diverse medii, inclusiv în afaceri, în școli, pentru părinți sau tineri, dar și pentru cei din domeniul sănătății în general și al geriatriei în special.

În cadrul vizitei sale la București Lindsay va susține un atelier de lucru dedicat persoanelor care lucrează în domeniul sănătății. Scopul atelierului este de a oferi participanților strategii de comunicare eficiente și sfaturi practice pentru a-și dezvolta sau îmbunătăți abilitățile de comunicare ca modalitate de a-și motiva și împuternici personalul ca și pentru a le descătușa mai mult potențialul. Prin utilizarea tehnicii de comunicare Întrebări Mai Bune cu Clienți/ Pacienți oamenii devin mai inventivi, pasionați și motivați, ceea ce duce la rezultate mai bune.

Anuța Stănculeanu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 7 octombrie 2014

Next Article

Carti ieftine: Ai vazut chilipirurile de azi?

Related Posts

Total
0
Share