fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Un nou proiect editorial pentru cadrele didactice: Ghidul profesorului – Editura Polirom

instruirea-interactivaUn nou proiect editorial, dedicat cadrelor didactice care predau la toate nivelurile de învăţămînt, studenţilor, formatorilor şi teoreticienilor din domeniul ştiinţelor educaţiei este Ghidul profesorului (coordonator Ion-Ovidiu Pânişoară), o colecţie Polirom ce îşi propune să ofere tot ce îi trebuie unui profesor de succes!

Cumpara Instruirea interactiva cu reducere

Colecţia Ghidul profesorului oferă cadrelor didactice o perspectivă nouă şi aplicativă asupra unor teme mai noi sau clasice din ştiinţele educaţiei: de la curriculum lamanagementul clasei, de la comunicarea educaţională la metodele de evaluare, de la principiile didactice la managementul conflictelor şi gestionarea violenţei şcolare, de la fundamentele pedagogiei la leadership educaţional şi inteligenţă emoţională în sala de clasă.

Ghidul profesorului debutează cu volumul Instruirea interactivă, semnat de prof. univ. dr. Muşata-Dacia Bocoş, apărut şi în ediţie digitală.

Sursa articol: bookmag.eu – citeste aici tot articolul

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Literalmente poti castiga de Ziua Indragostitilor un premiu oferit de Editura Litera

Next Article

38% reducere la cartile lui George R. R. Martin de la Nemira

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share