fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Un pianist polonez pentru bucuria melomanilor romani

Jakub TchorzewskiFilarmonica „George Enescu” şi Institutul Polonez din Bucureşti organizeaza duminică, 17 martie, ora 19.00, în Sala mică a Ateneului Român, la un recital de pian de excepţie: Jakub Tchorzewski. Concertul apreciatului pianist polonez cuprinde un program cu lucrări de Fryderyk Chopin, Karol Szymanowski şi Witold Lutosławski, informeaza comunicatul Institutului Polonez la Bucuresti..

Tânărul interpret Jakub Tchorzewski a susţinut deja concerte şi recitaluri în majoritatea ţărilor din Europa, în SUA, Brazilia şi Japonia, o serie dintre interpretările sale fiind înregistrate şi difuzate de radiourile din Polonia, Cehia, Slovacia şi Elveţia. A fost invitat să concerteze pe scena unor festivaluri importante din Italia (Bologna Festival, Festival pianistico di Roma, Verdi Festival di Parma), Polonia (Chopin-Transgresje, Festivalul Pianisticii Poloneze de la Słupsk) şi Elveţia (Veress 2007, Biennale Bern, «frisch gestrichen!» Basel). Recent, artistul a concertat la Veneţia, Parma, Cesena, Bergamo, Padova şi Trento.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Concert "Dinu Lipatti"

Next Article

Expozitie de fotografie la Libraria Predania: despre "Monahismul ortodox"

Related Posts

Total
0
Share