fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Violeta, un nou roman de Isabel Allende

Violeta

100 de ani de istorie văzuți prin ochii unei femei fascinante care sfidează provocările destinului cu o imensă forță vitală.

Violeta, noua carte a celebrei scriitoare Isabel Allende, este disponibilă din 25 ianuarie în librării, în site-ul libhumanitas.ro și în site-urile distribuitorilor de carte parteneri.

Cumpără cartea de aici

În premieră internațională, ediția în limba română, tradusă de Cornelia Rădulescu, a apărut simultan cu edițiile în spaniolă și în engleză.
Cărțile scriitoarei Isabel Allende s-au vândut în peste 250.000 de exemplare în România.

Din 1920, când gripa spaniolă ajunge pe continentul sud-american, până în 2020, când pandemia de Coronavirus răvășește întreaga lume, Violeta del Valle, protagonista noului roman semnat de Isabel Allende, este martora unui secol de răsturnări politice, provocări economice, ideologii nefaste, luptă pentru drepturi și supraviețuire. S-a aruncat în vâltoarea destinului cu entuziasm și curaj, iar la capătul drumului, într-o lungă scrisoare adresată celui mai drag om din viața sa, rememorează tot ce a trăit. Confesiune și bilanț deopotrivă, se întoarce în ea la pasiunile care i-au schimbat traiectoria, la marile iubiri care i-au marcat existența, la perioadele de sărăcie și de prosperitate, la pierderile devastatoare și bucuriile copleșitoare.

În seria de autor ISABEL ALLENDE au apărut: Casa spiritelorZorroFiica noroculuiPortret în sepiaEva LunaPovestirile Evei LunaȚara mea inventatăPaulaDespre dragoste și umbrăInés a sufletului meuPlanul infinitSuma zilelorInsula de sub mareCaietul MayeiDragosteJocul RIPPERAmantul japonezDincolo de iarnăO lungă petală de mareCe vrem noi, femeile?Violeta.

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
dezvoltare personală

Reduceri de până la 65% la cărțile de psihologie și dezvoltare personală

Next Article
Biblioteca Secolului 20

Editura Publisol lansează colecția Biblioteca Secolului 20

Related Posts

Total
0
Share