fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Violonistul Ray Chen, o tânără vedetă a viorii, vine la Festivalul Enescu 2017

Ray Chen

Violonistul Ray Chen, care la doar 28 de ani, este unul dintre cei mai aclamați artiști ai momentului, va urca pe scena Festivalului Internațional George Enescu 2017, pentru a susține un recital pe 12 septembrie, de la ora 17, la Ateneul Român. Despre Ray Chen, cunoscutul Maxim Vengerov spunea că este “un muzician plin de calități, cu un sunet proaspăt, plin de vitalitate și de lumină”.

Aflat într-o fulminată ascensiune pe marile scene internaționale, violnistul Ray Chen, care la doar 28 de ani a rucat pe scena Royal Alber Hall în cadrul celebrului BBC Proms și a colaborat cu orchestre precum London Philharmonic și Orchestre National de France, va susține un recital pe 12 septembrie, de la ora 17, la Ateneul Român, în cadrul Festivalului Enescu 2017 în locul recitalului programat inițial, cu Leonidas Kavakos.

Ray Chen va fi acompaniat de pianistul Juline Quentin, cunoscut în întreaga lume pentru colaborarea sa cu David Garrett. Din programul serii vor face parte lucrări de Beethoven, Saint-Saëns și Bach.

Această modificare de program a fost impusă de faptul că violonistul Leonidas Kavakos a avut un deces în familie. Totutși, Leonidas Kavakos va urca pe scena Festivalului Enescu în cadrul concertului din data de 17 septembrie, alături de Israel Philharmonic Orchestra, la Sala Mare a Palatului.

Câștigător al celebrelor concursuri Queen Elisabeth (2009) și Yehudi Menuhin (2008), violonistul Ray Chen a ajuns în scurt timp noua senzație a viorii în plan internațional. Sub bagheta cunoscutului Daniele Gatti, a concertat alături de Orchestre de Paris într-un concert televizat cu o audiență de peste 800.000 de oameni. A urcat de asemenea pe scena Royal Albert Hall, în cadrul BBC Proms. Despre Ray Chen, reputatul violonist Maxim Vengerov spunea că este “un muzician plin de calități, cu un sunet proaspăt, plin de vitalitate și de lumină”.  Ray Chen a semnat, de asemenea, un contract exlcusiv de înregistrare cu prestigioasa casă de discuri Decca.

Biletele achiziționate de public pentru data de 12 septembrie, când era inițial programat recitalul violonistului Leonidas Kavakos, rămân valabile. Prin prezentarea acestora la intrarea în sala de concert, se face accesul pentru recitalul susținut de Rey Chen.

Pentru cei care doresc recuperarea contravalorii biletului achiziționat, aceasta se poate face fie la magazinele sau centrele Eventim de unde a fost efectuată cumpărarea, fie trimițând un email la adresa contact@eventim.ro în cazul în care tichetul a fost luat online.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

TOP 10 cele mai citite cărți în această vară

Next Article
manuale școlare

Cea mai bună ofertă la manuale îți aduce premii la începutul școlii

Related Posts

Total
1
Share