fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Vladimir Draghia imparte dragoste la Piatra Neamt!

Editura Adenium lansează ediția reeditată a cărții Dragoste n-are plural, semnată de Vladimir Drăghia.

afis-piatra-neamtÎn data de 20 septembrie 2014 va avea loc lansarea cărții în cadrul Târgului Libris, începând cu ora 16.00, la Galeria de Artă Modernă. La eveniment vor participa: autorul Vladimir Drăghia, jurnalistul Andrei Giurgia și directorul revistei de cultură contemporană TIMPUL, Daniel Șandru.

Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe cu Vladimir Drăghia.

Vladimir Drăghia ni se confesează cu toată sinceritatea într-un volum de poeme care cântărește exact 21 de grame. Sunt niște note târzii din bătăi de inimi vii, prin care autorul creionează convingerea absolută care, de altfel, dă titlul cărții. 40 de poezii despre dragoste, fiecare fiind însoțită de ilustrații inedite, semnate de Andra Iulia Margină.

Cunoscut ca actor, producător și sportiv de performanță, Vladimir Drăghia este în centrul atenției presei TV, print și online prin proiectele în care s-a implicat (emisiuni și seriale TV, campanii de responsabilitate socială, reclame TV, imagine branduri). În prezent, conduce Cooperativa de Producție, o casă de producție creativă, dinamică și independentă, ce se ghidează după un singur lucru: „Facem parte dintre cei care încalcă regulile și răstoarnă convențiile, pentru a impune noi standarde”. Cooperativa a demonstrat întocmai acest lucru, prin cele două documentare pe care le-a realizat: Ecuad’Or și Dream On.

Comunicat de presa Editura Adenium

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Doua noi carti romantice, inserturi la sfarsit de saptamana

Next Article

O carte buna merge intotdeauna cu o cafea buna

Related Posts

Total
0
Share