fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Workshop Constelatii ale Intentiei

constelatii-intentiiSambata 17 ianuarie 10:00-17:00

Metoda Constelatia Intentiei reprezinta o interventie terapeutica foarte eficienta si profunda, care ofera acces la aspecte mai putin constiente ale psihicului nostru, permitand astfel integrarea amintirilor traumatice care stau la baza dificultatilor din viata noastra. Metoda se bazeaza pe teoria psihotraumatologiei multigenerationale dezvoltate de prof. Franz Ruppert si ne ajuta, prin intermediul reprezentantilor, sa vedem mai clar conflictele noastre interioare sau interpersonale pentru a le putea intelege si integra.

Persoana care doreste sa-si lucreze constelatia vine cu o problema sau cu o “intentie” conectata cu dificultatile emotionale curente din viata sa. “Intentia” este o parte a persoanei care isi face constelatia si reprezinta schimbarea pe care aceasta doreste sa o realizeze si de asemenea de unde trebuie sa porneasca pentru a o indeplini. Se aleg membri ai grupului de suport care sa reprezinte parti relevante ale sinelui si membri ai familiei daca este necesar, plasandu-i in spatiul disponibil asa cum cel care isi lucreaza constelatia simte in acel moment. Experientele ‘reprezentantilor’ din constelatie, odata plasati, ofera intotdeauna informatii relevante pentru client in legatura cu problema sa.

Am participat pentru prima oara la un workshop de Constelatii Familiale in 2006 si de atunci am avut ocazia sa lucrez cu multi facilitatori, straini si romani. Sunt formata in Constelatii Sistemice cu Jutta ten Herkel si de curand am finalizat Trainingul Avansat de Psihotraumatologie Multigenerationala cu prof. Franz Ruppert, autorul metodei “Constelatia Intentiei”. Intalnirea cu prof. Ruppert a fost decisiva pentru schimbarea viziunii mele asupra constelatiilor si pentru alegerea acestui mod de lucru cu trauma psihologica.

Mai multe informatii despre Metoda Constelatiilor Intentiei, gasiti aici.

Inscrierile se fac la telefon 0721 460 399 sau pe email: maria.macarenco@psihotrauma.ro

Detalii plata: Costul seminarului este de 230 ron.

Plata se face prin virament bancar, pana la data de 16 ianuarie, în contul RO30RZBR0000060012381030 deschis la Raiffeisen Bank pe numele Maria-Magdalena Macarenco; pe documentul de plată se va trece “workshop constelatii”.

Numărul de locuri este limitat. Confirmarea locului se face doar după confirmarea plăţii.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 12 ianuarie 2015

Next Article

“Inocentul”. Un roman de Ioan Usca. Capitolul V

Related Posts

Total
0
Share