fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

WORKSHOP: CONSTRUIREA UNEI RELATII cu astrologul Maria Sarbu

  • * cu intrare libera pentru toti cei interesati
  • ** 12 ianuarie, orele 11.00, la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25, Piata Romana)
  • Event Facebook

 

workshop relatiiAstrologul Maria Sarbu:
“Vorbeam cu tine, in urma cu multi ani, si povesteam despre ce inseamna o relatie frumosa si ce esti dispus sa faci de dragul ei si PENTRU TINE. Vorbeam, de fapt, despre povestea de dragoste, despre sentimente, asteptari, dorinte, vise, momente si despre VIITOR. Acel viitor nu a incetat inca, este, ramane si exista clipa de clipa. Si parca te aud, ca si atunci, intreband, vorbind, cautand raspunsuri. Sper ca ai gasit ceea ce cautai, iar daca nu esti pe acel drum inca, te astept sa mai povestim inca o data, tot despre RELATIE, despre dragoste, sentimente, asteptari, dorinte, momente, viitor si despre vindecare, eliberare, bucurie, deschidere.”

CONSTRUIREA UNEI RELATII este un workshop in care, timp de 2 ore vom ridica cele mai vechi intrebari despre iubire si vom da cele mai prezente raspunsuri, cu teste, exercitii si probleme aproape ca la scoala.

Ia cu tine un caiet de notite, lista de intrebari ce iti staruiesc in gand sub forma de blocaje si mai ia la tine multe amintiri pe care le porti cu drag sau…. cu nostalgie.

Vom aborda in discutie subiecte precum: iluzia, regretul, sobrietatea, pretuirea si vom derula firul povesti incotro ne duce chiar ea. La finalul workshop-ului vom conchide cu o definitie a succesului in momentul prezent iar timpul ne va arata rezultatele.

PARTICIPAREA LA WORKSHOP ESTE LIBERA PENTRU TOTI CEI INTERESATI, un cadou din partea astrologului Maria Sarbu.

Rezervari:  0752 285 286

Parteneri media: RomaniaPozitiva.ro, Gratuitor.ro, Filme-carti.ro, Bookuria.info, ChestiiUrbane.ro

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Finding Joe, documentar inspirat de cartea lui Joseph Campbell – Calatoria eroului

Next Article

Bookquizz. Cât de bine îl cunoști pe Stephen King?

Related Posts

Total
0
Share