fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Zi-mi cum te hranesti ca sa-ti spun cat traiesti :)

produse naturale mic_30Vorba din titlu nu am inventat-o noi. O tot spun nutritionisti de soi, oameni care pare-se stiu foarte bine ce si cat ne trebuie ca sa avem o viata cu adevarat sanatoasa, dar si frumoasa.

Curentul infometarii sau al selectiei foarte dure a mancarii incepe sa se naruie (vezi si ultimul scandal legat de Dieta Dunkan), si apar tot mai multe idei legate de o alimentatie corecta, ce are la baza alimente de calitate.

Pe langa informatiile pe care le gasim in carti sau in articole, important este ca atunci cand ne hotaram sa tinem o anumita dieta sa mergem si pe la nutritionist pentru a vedea si pararea specialistului.

Daca sunteti in cautare de carti despre diete, o puteti face aici, unde o sa gasiti, la reducere, cam toate titlurile editate in Romania.

Daca ati depasit faza informarii va recomandam cu drag produse bio de la Bioportal.

O ultima idee: revista BBC Good Food o puteti primi timp de un an (10 numere) pentru doar 85 de lei impreuna cu un frumos cadou: un set de 2 vase de ceramică termorezistente (pretul intreg era de 174 de lei).

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Revista JOY iti aduce in noul numar inserturi trendy: 3 variante de Lipgloss!

Next Article

75% reducere la 65 de carti pentru copii pana la trei ani

Related Posts

Total
0
Share