fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cat de greu e sa faci fotografia perfecta?

artistic_person

In ziua de azi cam tot ce avem prin buzunare stie sa faca o poza :) Fie ca vorbim de telefon, tableta, camera foto, mai nou ba chiar si ceas (alde smartwatch-urile astea de poveste). Ce facem insa daca vrem nu doar sa facem poze, ci sa reusim sa avem cu adevarat fotografii perfecte?

Solutiile sunt la indemana tuturor si tin doar de dorinta noastra de a ne perectiona in acest domeniu. Asa ca poti urma un curs de fotografie (se gasesc pe net cu duiumul, dar recomandam cursurile fizice in care profesorul te poate invata mult mai multe), sau, pentru inceput, iti cumperi 2-3 carti care te invata cat mai multe despre fotografia digitala.

E bine de stiut ca dincolo de apasatului unui buton ca se faca o poza se afla multe idei si principii, cunostinte pe care le poti acumula incet, dar bine. La fel, trebuie stiut ca atunci cand vorbim de fotografia digitala vorbim si de editare foto, asa ca se impune si o carte care sa te familiarizeze putin cu ideea de ce trebuie sa faci ca fotografiile tale sa arate si mai bine.

Si pentru ca vorbim de fotografii si carti, daca vrei sa pornesti pe drumul corect iti poti alege acum cateva titluri cu care sa incepi. Gasesti aici carti despre fotografie si tot ce presupune ea. Acum le poti cumpara si cu reduceri frumoase, in plus orice carte comanzi are si transport gratuit. Hai sa-ti vedem fotografiile!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Oferta zilei: ”Ne-am iesit cu totii complet din minti” cu 58% reducere

Next Article

Spectacolul din om (Recenzie la cartea „Jurnal”, de Jiddu Krishnamurti)

Related Posts

Total
0
Share