fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Aparitii surpriza in colectia Carti romantice in luna octombrie

carti-romantice

Cum am trecut in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie am vaut ca editurile si publicatiile care ofera inserturi au inceput deja pregatirile pentru ultimul sfert de an. Daca sunteti pasionate / pasionati de aparitiile din colectia Carti romantice, mai jos gasiti titlurile ce urmeaza sa apara in luna octombrie impreuna cu Libertatea pentru femei. Inserturile, asa cum ne-am obisnuit, sunt oferite de Editura Litera.

Cartile din colectia Carti romantice pot fi cumparate cu reducere de aici. Asta in cazul in care ati ratat vreuna :)

”Amintiri și secrete” de Sandra Brown – 2 octombrie 2015

Bellamy Liston avea numai 12 ani când sora ei a fost ucisă în timpul unei furtuni puternice. Șase ani mai târziu, ea publică o carte despre tragicul eveniment, dar acest lucru îi schimbă viața și este amenințată cu moartea… Cine a ucis-o pe sora ei, cine vrea să o omoare și pe Bellamy și cine o poate ajuta cu adevărat, veți afla descoperind secretele unei povești palpitante de Sandra Brown.

”Pasiuni mocnite” de Julie Garwood – 9 octombrie 2015

Kate MacKenna reușea întotdeauna să transforme provocările vieții în succese. Dar soarta pare să se întoarcă împotriva ei și viața îi este amenințată. Sub presiunea unui lung șir de drame, Kate descoperă dragostea, dar nu reușește să se bucure de ea până când nu își rezolvă toate problemele…

”Steaua secretă” de Nora Roberts – 16 octombrie 2015

Ultimul volum din trilogia ”Stelele din Mithra” îi are drept protagoniști pe ofițerul de poliție Seth Buchanan și pe frumoasa moștenitoare Grace Fontaine. Fanii acestei serii din America au votat deja cea de a treia carte cea mai bună din întreaga trilogie.

”Magie îndepărtată” de Mary Jo Putney – 23 octombrie 2015

O nouă poveste din seria Protectorilor, în care eroii călătoresc din Londra pe tărâmurile misterioase ale unei insule mediteraneene, dar și înapoi în timp.

”Femeile Islamului – Khadija” de Marek Halter – 30 octombrie 2015

Cartea se dorește un omagiu adus Khadijei, prima soție a lui Mahomed, cea care l-a susținut în clipele cele mai grele din viață și la începuturile perioadei sale profetice.

Imaginea si descrierile cartilor sunt preluate de pe site-ul publicatiei Libertatea pentru femei

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Targ de toamna Nemira: 40% reducere la carti

Next Article

Descendentii. Insula pierdutilor [Editura Litera, 2015]

Related Posts

Total
0
Share