fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

45% reducere la mii de carti. Doar azi, 22 octombrie

Azi e ziua cand imi cumpar carti, yuhu :) Daca vrei si tu sa-ti iei carti ieftine nu trebuie decat sa intri aici sa vezi codurile de reduceri si sa le folosesti in pagina de comanda. Codul poate fi folosit la aproape orice carte (sunt oricum mii de titluri pe care le poti lua cu reducerea de 45%). Atentie, insa, codurile nu sunt valabile decat astazi, 22 octombrie. Ce-ti cumperi? Hai ne spui intr-un comentariu?

Aloca putina atentie si citirii regulilor campaniei:

Pentru a beneficia cat mai multi clienti de aceasta promotie, voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoare maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1000 lei. Codurile sunt valabile doar in data de 22 octombrie 2015.

Click aici pentru codurile de reducere

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin, Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European. Deasemenea la campanie nu vor participa cartile in limba engleza si manualele si auxiliarele.

voucher-elefant-oct

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Doamna cu căţelul, de A.P. Cehov

Next Article

Eveniment Humanitas despre ultima dorinta a Reginei Maria

Related Posts

Total
0
Share