fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
libris.ro

1000 de probleme distractive de matematica, stiinta si arta: Marea carte a jocurilor mintii

coperta_marea_carteCrezi că poţi trece Imposibilul pod de domino? Sau să distanţezi reginele suficient de mult încât să nu se atace? Sau să mânuieşti secera lui Arhimede? Poţi să eviţi surprizele neplăcute din Spectacolul joc? Deschide Marea carte a jocurilor minţii şi acceptă provocarea!

  • > Coperta: Broșată
  • > Dimensiuni: 225 x 250
  • > Nr. pagini: 432

Vezi un fragment | Cumpara cartea de aici

Corn al abundenţei matematice, Marea carte a jocurilor minţii este o sursă inepuizabilă de inspiraţie şi încercări pentru mintea noastră.

Răsfoind-o, vei descoperi probleme raţionale, provocări vizuale, enigme logice, ghicitori şi iluzii, într-o adevărată enciclopedie istorică a frumuseţii matematice. Cuprinzând atât probleme originale, cât şi adaptări după clasici, cartea este scrisă de un om pe care revista americană Wired l-a numit „o sursă vie de inspiraţie pentru noi toţi”.

Pe măsură ce vei explora această carte, vei descoperi că ai resurse de intuiţie, inventivitate şi curiozitate matematică pe care nu credeai să le ai.

„O carte care pune laolaltă matematica, miracolul şi spectaculosul!” (Washington Post Book World)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutati in categoria manuale si auxiliare scolare

Next Article

Voucher cu 20% reducere pentru achizitionarea de jucarii

Related Posts

Total
0
Share