fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

20% reducere pentru «Primul meu atlas geografic»

Contine harti, informatii si o importanta parte despre Romania.
O abordare multipla. Hartile fizice, politice si tematice, graficele si ilustratiile prezinta primele notiuni clare si sistematizate de geografie fizica si umana.

O privire amanuntita. Atlasul contine harta fizica si politica a lumii, harta fiecarui continent si, pe rand, hartile regiunilor continentale, precum si o sectiune dedicata exclusiv Romaniei, oferind o imagine completa a Terrei.

Cumpara acum cu 20% reducere! 

Compara cu Romania. O rubrica speciala, prezenta in fiecare sectiune, care ne ajuta sa ne comparam cu alte tari si popoare si sa descoperim astfel cat de diversa este lumea in care traim.

Recorduri si curiozitati. Lucruri uimitoare despre planeta noastra: de la forme de relief la plante si animale neobisnuite, de la triburi amazoniene la metropole ultramoderne.

Initiere in cartografie. Notiuni de orientare in spatiu si de cartografie utile pentru citirea corecta a hartilor, remarcabile prin frumusetea si acuratetea lor.

Produs publicat la Humanitas Educational
Data aparitiei: Aprilie 2003
Tip coperta: Brosata
Format: 225×300
Numar pagini: 63

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

A aparut volumul 2 din Cincizeci de umbre intunecate, Fifty Shades (Editura Trei)

Next Article
George R. Martin

Nemira va ofera toate cartile lui George R.R. Martin cu o reducere de 50%

Related Posts

Total
0
Share