fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

3 minunate recomandări de la Ana Nicolau – Nemira

Ana Nicolau
foto blog Nemira

Ana Nicolau este o minunată prezență online, dar și o gazdă nemaipomenită. Un fel de mama cărților de la Nemira. Pe blogul editurii Nemira a publicat recent un top 3 al cărților în care poți să călătorești. Le găsești mai jos!

Povestiri orientalede Marguerite Yourcenar – Un volum de mituri şi legende orientale şi balcanice reinterpretate şi repovestite de Yourcenar e cura perfectă pentru „winter blues”. De la eroi de legendă sârbi până la zeiţe indiene decăzute şi pictori chinezi vestiţi, acest volum te va face să visezi peste mări şi ţări. (cumpără cartea cu reducere)

Pachinkode Min Jin Lee – Saga unei familii în care se împletesc poveştile pescarilor şi călătorilor cu cele ale negustorilor de kimchi şi jucătorilor de pachinko într-o panoramă a societăţii coreene din secolul XX sub ocupaţie japoneză. O bijuterie de carte. (cumpără cartea cu reducere)

Un gentleman la Moscova, de Amor Towles – Ca să ne reîntoarcem cumva mai aproape de casă, ultima recomandare merge către Rusia şi o călătorie în Moscova prin ochii unui aristocrat rus captiv în faimosul hotel Metropol de vis-a-vis de Kremlin. O poveste numai bună de citit cu un ceai fierbinte lângă tine. (cumpără cartea cu reducere)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Nimicul

Lansare de carte: Nimicul, de Hanif Kureishi

Next Article
jocuri și jucării

Bookurii pentru copii: 25% reducere la jocuri și jucării

Related Posts

Total
0
Share