fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

4 noi aparitii in Colectia Enciclopedia celor mici Larousse

Pana sa ajunga sa citeasca “serios” cei mici pot fi usor sedusi cu carticele colorate, care pe langa imagini, desene si jocuri sa contina, totusi, si o bruma de informatii utile. In aceasta zona stau mot in frunte enciclopediile pentru copii. Nu toate, sa ne-ntelegem. Sunt unele atat de greoaie, cu texte multe si marunte, cu fotografii micute, dar si cu un design deloc atractiv, incat nici un om mare nu s-ar simti atrasa, daramite un copil. Insa atunci cand vedem numele Larousse intelegem din capul locului ca vorbim si de calitate a informatiei dar si, extrem de important la cartile pentru copii, de cea a imaginii.

De curand, la Editura RAO a aparut o colectie de 4 minienciclopedii Larousse, carticele pe care le gasim si frumoase si utile pentru cei mici, mai ales ca tematicile abordate sunt de mare interes.

Titlurile acestei colectii sunt de fapt mici enciclopedii, care vor raspunde chiar si celor mai curiosi dintre cei mici. Ele sunt concise, explicite si sunt insotite de informatii inedite, puzzle-uri si abtibilduri.

Astfel, in colectia Enciclopedia celor mici Larousse intalnim: Corpul omenesc, Planeta Pamant, Gradina si Animale domestice. Toate carticelele au si coperti foarte frumoase, le vedeti mai jos:

larousse-copii

Corpul omenesc

Vezi aici pret cu reducere

Cartea ofera informatii despre nasterea unui copil, despre felul in care se dezvolta, precum si despre importanta alimentatiei sanatoase si a miscarii in mentinerea starii de sanatate a corpului.

Planeta Pamant

Vezi aici pret cu reducere

Cartea raspunde unor intrebari ca: Din ce este alcatuit pamantul? Ce este un vulcan? Dar un cutremur? Cum putem calatori de la Polul Nord la Polul Sud? Cum putem proteja natura?

Gradina

Vezi aici pret cu reducere

O poveste in imagini despre cum sa ingrijesti o gradina sau o livada realizata pe intelesul celor mici, insotita de ilustratii deosebit de frumoase si amuzante.

Animale domestice

Vezi aici pret cu reducere

Copiii descopera animalele de companie, modul in care trebuie ingrijite si atentia pe care trebuie sa le-o oferim, precum si rolul pe care il joaca medicul veterinar in viata micutilor nostri companioni.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Secretul succesului. De ce unii copii vor reusi in viata, iar altii vor esua [Editura Litera, 2015]

Next Article

O zi din viaţa lui Ivan Denisovici, de Aleksandr Soljeniţîn

Related Posts

Total
0
Share