fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Atelier de confecționat povești fantastice

Dai cu zaru’, vine haru’! Harul de povestitor, desigur!

Editura Crux Publishing și scriitorul Dan Rădoiu au onoarea de a vă invita la prima ediție a Atelierului de confecționat povești fantastice din acest an! Evenimentul va avea loc la ceainăria La un ceai din București, sâmbătă 30 ianuarie, începând cu ora 16.00. Intrarea este liberă, și tot ce trebuie să aduceți cu voi este imaginația și cheful de distracție!

Așa cum ne-am obișnuit deja publicul fidel, cu ocazia acestui Atelier îi vom provoca pe participanți la o nouă sesiune de scriere creativă relaxantă, amuzantă și foarte… originală. Putem combina jocurile de noroc cu creația literară? Desigur! Maestrul nostru de ceremonii Dan Rădoiu (autorul volumului Povestiri de la marginea realității) ne va învăța cum să dăm cu zarurile (unele foarte speciale, veți vedea), ca să invocăm muzele și să meșteșugim povești care mai de care mai diferite și mai interesante.

Și pentru că la orice fel de joc trebuie să existe și câștigători, miza acestui nou Atelier de confecționat povești fantastice este foarte importantă: textele concepute în cadrul evenimentului vor fi publicate în revista editurii Crux Publishing. Și cine știe, poate unii participanți vor câștiga și premii surpriză…

Așadar, vă așteptăm sâmbătă! Pe lângă maestrul nostru de ceremonii îi vom avea ca invitați speciali și pe scriitorii Oliviu Crâznic (autorul volumului de colecție Ceasul fantasmelor) și Șerban Andrei Mazilu (autorul romanului Anotimpul pumnalelor)! Și vor fi și toate cărțile Crux Publishing acolo printre voi, ca de obicei!

Rezervările se fac la numărul de telefon 0734 195 395.

atelier povesti

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 27 ianuarie 2016

Next Article
bob dylan

Eveniment Humanitas despre Bob Dylan si cartea Cronica vietii mele

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share