fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Autocolante fermecate. Geometrie amuzanta

autocolante_amuzanteCompletarea imaginilor cu autocolante este o activitate nu numai atractivă pentru copii, dar și foarte instructivă. Aceasta favorizează dezvoltarea imaginației și a motricității fine. De asemenea, contribuie la cunoașterea de către copil a mediului înconjurător, la dezvoltarea vorbirii și la îmbogățirea vocabularului, stimulează inteligența și deprinde copilul să caute și să găsească soluții.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_blue” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=0a8a2c4d9&unique=937f1dd6c”]Cumpara cartea de aici[/button]

Cu ajutorul acestei cărți, copilul se va familiariza cu principalele figuri geometrice, va învăța să distingă formele geometrice în obiectele înconjurătoare și să reprezinte diferite obiecte cu ajutorul figurilor geometrice. Repetați cât mai des denumirile figurilor geometrice pe care copilul le va învăța: cerc, pătrat, triunghi, dreptunghi. Îndemnați-l și pe copil să le numească, pentru a le memora mai bine.

[highlight class=”highlight_yellow” style=””]Autocolantele sunt reutilizabile, așa încât copilul poate experimenta oricât dorește, fără teama de a greși.[/highlight]

Vezi aici mai multe carti cu autocolante.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

A doua carte a micului magician

Next Article

Editura Litera ii ajuta pe cei mici sa descopere lumea

Related Posts

Total
0
Share