fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai”, de Nikolai Nosov (Editura Humanitas)

aventurile-lui-habarnam-si-ale-prietenilor-saiIn Orasul Florilor, locuitorii sai prichindei au nume care spun totul despre talentele, ocupatiile si firile lor: stietot, Pilula, surubel si Piulita, Zahar Zaharescu, Limonada, Glontisor, Acuarela, Guzla, Grabila, Dondanel, Tacutul, Gogoasa, Zapacila, Posibil si Probabil. Este clar ca Habarnam nu stie nimic! Degeaba incearca sa se faca muzicant, pictor, poet, sofer de curse…

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_pink” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.elefant.ro%2Fcarti%2Fcarti-pentru-copii%2Fgrupe-de-varsta%2Fviii-iii-ani%2Faventurile-lui-habarnam-si-ale-prietenilor-sai-81085.html”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Dar transformarea lui incepe sa se petreaca odata cu plecarea intr-o expeditie nemaipomenita in lumea prichindeilor, la capatul careia Habarnam stie chiar sa si citeasca!

Tu esti mare acum. Ai invatat sa citesti bine-bine de tot si nu e nimic mai amuzant decat sa te bucuri singur, cand vrei tu, unde vrei tu, de o carte de aventuri! Fii insa cu ochii in patru si nu lasa nicio clipa cartea din mana! Cand erau de varsta ta, parintii tai se dadeau in vant dupa Aventurile lui Habarnam.

Vezi si Aventurile lui Habarnam in Orasul Soarelui

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noua aparitie in Colectia Meditatii vizuale: “Sub pomul de scortisoara. Meditatii”, de Daniela Andreescu (Editura Herald)

Next Article

Libraria Carturesti ii invita pe cei mici la "Povesti pictate"

Related Posts

Total
0
Share