fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Bufnița care se temea de întuneric, de Jill Tomlinson

Bufnița care se temea de întunericEditura Nemi, puiuțul celor de la nemira, crește pe zi ce trece tot mai frumos. Cum suntem mari fani ai cărților pentru copii, ne bookurăm ori de câte ori vedem cărți frumoase și interesante. Astăzi vă recomandăm cartea Bufnița care se temea de întuneric, de Jill Tomlinson.

O carte emoționantă și educativă, cu numeroase întâmplări hazlii din lumea animalelor.

Cartea Bufnița care se temea de întuneric poate fi cumpărată cu reducere de aici.

Să-l cunoaștem pe Buf!

Buf, un pui de bufniță de hambar, e asemenea oricărui alt pui de bufniță, mai puțin într-o privință: îi este tare frică de întuneric. „Întunericul e urât”, spune el, și refuză să meargă la vânătoare cu părinții săi. După ce l-a ascultat răbdătoare, mama-bufniță îl sfătuiește să iasă din cuib și să afle mai întâi ce înseamnă întunericul și dacă este cu adevărat urât.

Cartea are darul de a-i face pe copii să se raporteze altfel față de propriile temeri, cărțile cu animale ale lui Jill Tomlinson sunt apreciate în lumea întreagă de decenii întregi.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
reduceri nemira

La Nemira, Bookfest continuă online

Next Article
”Raftul Denisei”

Colecția ”Raftul Denisei”, primii 10 ani

Related Posts

Total
0
Share