fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cadourile lui Aston, a doua carte a Lottei Geffenblad tradusă în limba română

Cadourile lui AstonEditura Cartea Copiilor lansează Cadourile lui Aston, a doua carte scrisă şi ilustrată de Lotta Geffenblad ce îl readuce în centrul atenţiei pe micul Aston. Aniversarea lui Aston se apropie, aşa că, înainte să primească propriile cadouri, el îşi uimeşte părinţii cu nenumărate surprize. Cartea poate fi cumpărată de aici.

Aston a mai crescut de la prima poveste, „Pietrele lui Aston”, în care aduna pietrele de afară şi le oferea un culcuş. Acum i-a venit o idee şi mai interesantă: face cadouri. Ziua lui este la doar câteva zile distanţă, iar el, în loc să se pregătească cu liste nesfârşite de dorinţe, nu face decât să le ofere celor din jur mai mult decât ar putea ei să… ducă.

„Cadourile lui Aston” este o poveste despre o inimă mică, dar plină de dragoste, o călătorie într-o copilărie lipsită de griji, în care cele mai frumoase daruri nu se găsesc la niciun magazin.

Lotta Geffenblad (n.1962) este o artistă suedeză contemporană, atât autoare şi ilustratoare de cărţi pentru copii, cât şi regizor de film. De-a lungul anilor, a produs mai multe scurtmetraje de desene animate, răsplătite cu numeroase premii. În 2009, Lotta Geffenblad a fost onorată cu Premiul Elsa Beskow, oferit de Swedish Library Association celei mai bune cărţi pentru copii a anului.

„Cadourile lui Aston”, în traducerea Gabriellei Eftimie, este cea de-a doua carte a Lottei Geffenblad tradusă în limba română de editura Cartea Copiilor, după „Pietrele lui Aston” (2015). „Cadourile lui Aston” este recomandată copiilor între 3 şi 12 ani şi este disponibilă și pe site-ul editurii la preţul de 29 lei, dar și la Libris la același preț. La toate comenzile online realizate pe site, indiferent de valoare sau de cantitate, Cartea Copiilor oferă de fiecare dată o carte cadou. În această perioadă, cartea cadou este „Cum să ne învingem teama”, de Catherine Dolto.

Noile cărţi ale editurii Cartea Copiilor, “Cadourile lui Aston” şi “Ai grijă, Petunia”, vor fi lansate oficial sâmbătă, 4 martie, de la ora 12:00, la librăria Cărtureşti Verona, în cadrul unui eveniment dedicat copiilor. După lecturile poveştilor, cei mici se vor bucura de ateliere creative inspirate din aceste cărţi. Partenerii evenimentului sunt: SLooP, Paradisul Verde şi GoKID!.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ultima oră

Dublă lansare de carte la Gala Premiilor Fundației „România 2000” şi ziarului „Ultima oră”

Next Article
cod reducere

20% extra reducere la cărțile Nemira în acest week-end

Related Posts

Total
1
Share