fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Caietele de lucru pentru copii, instrumente educationale extrem de utile

caiet-de-lucruEditura Litera are pentru cei mici (copii de 3 ani, 4, 5 si 6 ani) o serie de caiete educationale de lucru gandite special pentru a dezvolta vorbirea, dar si pentru a le aduce celor mici prime notiuni de matematica si scriere. Caietele sunt create special pentru fiecare grupa de varsta in parte, putandu-se astfel opta pentru achizitionarea unui pachet complet pentru o anumita varsta. Caietele face parte dintr-un proiect de educatie timpurie elaborat de catre Editura Litera.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=0a8a2c4d9&unique=103682db7″]Vezi aici caietele de lucru[/button]

Acest proiect de educaţie timpurie include 12 caiete de lucru pentru copiii înscriși la grădiniță sau în clasa pregătitoare, structurate pe niveluri de vârstă. Cu ajutorul lor, cei mici vor învăţa să scrie, să citească și să calculeze. Caietele le vor dezvolta abilităţile motorii de fi neţe, gândirea creativă, spiritul de observaţie și imaginaţia, formându-le, totodată, gustul artistic. Recomandăm folosirea succesivă a tuturor caietelor de lucru incluse în această serie. Pentru activităţi suplimentare la grădiniţă, la școală și acasă este util să folosiţi și cărţile din colecţia noastră „Școala celor șapte pitici“.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Incep ploile. In casa nu te plictisesti cu noile jocuri de societate

Next Article

"Micul manual al fericirii. 7 pasi pentru o viata fericita", de Vikas Malkani (Editura House of Guides)

Related Posts

Total
0
Share