fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Calatorie printre ierburi si lumina” de Iulia Iordan, ilustratii de Cristiana Radu (Editura Cartea Copiilor)

calatorie_ierburi_01Dacă vei şti să priveşti bine o plantă, o să-ţi spună singură povestea ei.

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://bit.ly/W1aD5Y”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Faceţi cunoştinţă cu Luli, o fetiţă care iubeşte natura şi secretele ei. Azi a primit o misiune importantă de la mama ei – să culeagă tot felul de flori şi frunze de prin grădină şi din imprejurimi. Hai să o urmăm!

  • [arrow_list]
    • Informaţii şi fişe botanice
    • Jocuri, ghicitori, zicători, reţete
    [/arrow_list]

IULIA IORDAN lucrează ca educator muzeal la Muzeul Naţional de Artă al României şi la Asociaţia De Dragul Artei, în cadrul cărora a elaborat diverse materiale educative şi a conceput şi susţinut de-a lungul timpului numeroase ateliere şi programe educative adresate copiilor. În anul 2005 a absolvit Facultatea de Filozofie din cadrul Universităţii din Bucureşti, iar în anul 2007 un master în Teoria şi practica imaginii, în cadrul Centrului de Excelenţă în Studiul Imaginii din Bucureşti.

Încă din anul 2000 lucrează cu copiii, în diverse spaţii şi instituţii, pentru care inventează adesea poveşti şi jocuri. Pe unele dintre acestea le-a strâns într-un blog cu resurse educative adresat părinţilor şi educatorilor, numit Casa din copac (casadincopac.wordpress.com).

“Călătorie printre ierburi şi lumină” este prima carte publicată, inedită prin felul în care îmbină latura educativă cu povestea. Cartea ne prezintă, într-o manieră interactivă, universul aparent banal al câtorva plante cu care ne întâlnim zilnic. Găsim informaţii folositoare despre utilizarea lor, idei de diverse activităţi sau jocuri pentru copii şi ne sunt amintite, într-un mod captivant şi jucăuş, semnificaţiile din cultura populară românească ale fiecărei plante în parte.

calatorie_ierburi_02calatorie_ierburi_04calatorie_ierburi_08calatorie_ierburi_09

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Emil si detectivii, de Erich Kästner (Editura Arthur)

Next Article

"Domestic", filmul lui Adrian Sitaru, in avanpremiera la Sala ArCuB

Related Posts

Total
0
Share