fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Campionatul povestilor – Val si Cetatea Sufletelor de Ana Alfianu

Val si Cetatea Sufletelor

Editura Humanitas va invita la Libraria Humanitas de la Cismigiu sambata, 8 aprilie, ora 11.30, la o noua editie a Campionatului povestilor, cu Val si Cetatea Sufletelor de Ana Alfianu.

Alaturi de invitatii nostri, Ana Alfianu, Otilia Mantelers, expert in parenting si Iustina Croitoru, redactor-sef Editura Humanitas, veti afla povestea unui personaj cu totul si cu totul special.

Val are 10 ani si face parte din specia visatorilor. Ii place sa se joace, sa exploreze padurea din apropierea casei si sa citeasca povesti. Cu siguranta, nici nu i-a trecut prin cap s-ajunga el insusi personaj intr-o poveste. Insa, intr-o buna zi, cuprins de dorul bunicului sau, plecat fara putinta de intoarcere in Cetatea Sufletelor, Val se hotaraste sa caute acest loc straniu, netrecut pe nici o harta din lume. Impreuna cu Malila, o broasca-testoasa zburatoare, baiatul porneste intr-o calatorie fantastica, presarata cu primejdii, probe de curaj si nenumarate intrebari.

Ei bine, raspunsurile la aceste intrebari vi se vor dezvalui numai daca veti avea curaj si-i veti urma pe Val si Malila in poveste.

Atat copiii, cat si parintii sunt invitati la Campionat sa se alature celor doua echipe: echipa Visatorilor povestitori si echipa Visatorilor desenatori.

Editura Humanitas si Koh-I-Noor vor premia la final cele mai frumoase povesti si desene ale micilor si marilor Visatori.

Intrarea este gratuita. Varsta recomandata: 8+. Inscrieri pe adresa alice.ene@humanitas.ro.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Giuseppe Tomasi

Seară italiană dedicată operei lui Giuseppe Tomasi

Next Article
târg de paști

Târg de Paște la Libris: reduceri mari la cărți pentru copii și jocuri

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share