fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

CĂRȚI DE ACTIVITĂȚI PENTRU COPII: PIXI CREATIV

PIXI CREATIV este cea mai nouă serie de cărți de activități dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, publicată de Editura Galaxia Copiilor, parte a Grupului Editorial ALL. Seria debutează cu patru titluri depotrivă educative și distractive: Forme și culori, Carte de colorat: Activități la grădiniță, Carte de ghicitori: Activități la grădiniță, Unde este motanul Miau? Caută și găsește!.

Aceste cărți păstrează farmecul îndrăgitelor colecții PIXI, PIXI ȘTIE-TOT și MAXI PIXI, prezentându-le copiilor atât universul în care trăim, cât și tărâmul poveștilor, prin intermediul activităților care le vor stimula imaginația și creativitatea. Astfel, copiii sunt invitați să deseneze, să coloreze, să rezolve ghicitori amuzante și să participe la jocuri palpitante. Cărțile sunt ușor de folosit atât acasă, cât și în călătorii. Ghidul care îi conduce dintr-o carte în alta este ratonul Ricky, cel mai bun prieten al lui Pixi. El este mereu pregătit să găsească câte o soluție (chiar mai multe) la întrebările și curiozitățile copiilor.

PIXI CREATIVForme și culori Cu istețimea inconfundabilă marca PIXI, această carte reușește să adune între copertele ei o mulțime de activități atractive și de informații utile. Copiii sunt încurajați să deseneze, să coloreze și să se joace în timp ce se aventurează într-o lume plină de surprize. Cu alte cuvinte, vor învăța formele și culorile în cel mai creativ și amuzant mod cu putință.

Vezi aici prețul cu reducere


Carte de colorat: Activități la grădiniță Volumul reunește o serie de planșe creative printre care s-a strecurat și o idee năstrușnică. Copiii sunt încurajați să își pună fantezia la încercare pentru a colora scene din viața Corinei, o fetiță isteață și simpatică, într-un mod cât mai personal. Supriza este reprezentată de cele două foi care pot fi desprinse din volum și transformate în cele mai frumoase cărți poștale.

Vezi aici prețul cu reducere


Carte de ghicitori: Activități la grădiniță Câți ani împlinește Corina? Care dintre hainele ei se potrivesc între ele? Cum poate ajunge mai rapid la motanul Miau? Lista dilemelor din carte nu se oprește aici. Copiii sunt încurajați să rezolve mai multe provocări folosindu-și îndemânarea, talentul la desen și fantezia. În plus, vor avea ocazia de a face cunoștință cu prietenii Corinei și cu mai multe animale simpatice, cu chef de joacă.

Vezi aici prețul cu reducere


Unde este motanul Miau? Caută și găsește! Corina are un motan pe cât de drăgălaș, pe atât de poznaș! Ba se pierde printre celelalte animale, ba se rătăcește pe tărâmul Regelui Broască. Când Corina și prietenul ei, Simon, se joacă de-a v-ați ascunselea, tocmai motanul Miau e cel mai greu de găsit. Lista situațiilor din carte nu se oprește aici. Corina face apel la capacitatea de concentrare și la fantezia copiilor, în încercarea de a rezolva provocările cu care se confruntă.

Vezi aici prețul cu reducere

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Greva păcătoșilor

Romanul Greva păcătoșilor, de Florin Chirculescu – nominalizat la Gala Premiilor Radio România Cultural

Next Article
cărți ieftine

Cărți ieftine: 500 super titluri cu 50% reducere (doar azi, 21 februarie 2018)

Related Posts

Total
0
Share