fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carți de poveşti personalizate – Un cadou unic

Carți de poveşti personalizate

În zilele noastre nu e tocmai uşor să alegi cadoul perfect pentru copilul tău. Vrei ceva de care să vă bucuraţi amândoi şi care să capteze atenţia copilului pentru mai mult timp. Ce să fie oare? Jucării? Haine? Puzzle? Carte de colorat? Grea decizie… Ai cumpărat deja aceste lucruri. Copilul s-a bucurat pe moment de ele, dar acum stau aruncate în colţul camerei. Şi atunci, care e cadoul perfect?

Probabil ai observat că micuţilor din ziua de azi le plac provocările. Vor să creeze, să comunice, să gândească, să participe la acţiune. Din acest motiv adoră cărţile de poveşti personalizate.

Aceste cărţi sunt despre copilul tău. El este personajul principal, micul erou, care dezleagă misterele din poveste. Copilul nu e doar cititor, ci şi participant în acţiunea poveştii, ceea ce îi oferă o experienţă de neuitat. Acesta este motivul pentru care o reciteşte de nenumărate ori şi de fiecare dată atenţia îi este captată de alte şi alte detalii.

Cărţile de poveşti personalizate, pe lângă faptul că dezvoltă abilitățile lingvistice ale copilului, îl şi învaţă, într-un mod jucăuş, să gândească creativ şi critic. Dăruirea unei cărți este o valoare extraordinară și un bun exemplu. Cartea de poveşti personalizată este un cadou unic şi memorabil.

Dacă te întrebi de unde poţi achiziţiona astfel de cărţi, răspunsul este: la Pokapi. Cărţile de poveşti personalizate Pokapi sunt disponibile în limbile română, armână şi maghiară, pentru copii cu vârste cuprinse între 0 şi 8 ani.

Comandarea cărţii este o adevărată aventură. Tu personalizezi cartea alegând înfățișarea micului erou (culoarea şi tipul părului, ţinuta, culoarea ochilor), jucăria preferată, micul dejun etc. Poţi include şi un mesaj personalizat, care să-i rămână ca şi amintire. Iar dacă vrei să faci cartea şi mai personală, include o poză cu micuţul.

Cărţile sunt de calitate superioară. Coperta cartonată şi foile groase, colorate rezistă la nenumărate frunzăriri/răsfoiri. Având dimensiuni ideale pentru copii, pot fi răsfoite cu uşurinţă de mâinile mici ale micuţului, acest lucru crescându-i independența și implicarea în poveste. Iar ilustraţiile distractive şi expresive îi menţin interesul pentru mult timp.

Pe lângă cărţile de poveşti personalizate, Pokapi oferă şi produse complementare: mascota pufoasă – Popi, partenerul micului erou, care apare în toate cărţile şi caietul de activităţi cu teme provocatoare. Toate aceste produse le găseşti pe site-ul Pokapi.

Echipa este rapidă şi prelucrează comenzile cu multă atenţie. Dacă ai nevoie de ajutor în procesul de plasare a comenzii, îi poţi contacta cu încredere. Iar micul lor secret este că întotdeauna pregătesc o surpriză, astfel deschiderea cadoului va fi o experiență de neuitat, nu doar pentru copilul tău, ci și pentru tine.

Vizitează-le pagina web ca să te convingi cât de magice sunt cărţile de poveşti personalizate! Atenţie, îţi cuceresc inima cu uşurinţă! Chiar şi adulţii le consideră o distracţie senzaţională. Dăruieşte experienţă şi cadoul tău va fi memorabil!

Credit Photo: Pokapi

bogdan
Total
7
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Magellan

Carte la chioșcuri: Magellan, omul si fapta sa, de Stefan Sweig

Next Article
Richard Branson

Recenzie: Pierderea virginității. Richard Branson. Autobiografie

Related Posts

Total
7
Share